• codziennie niskie ceny Autor: ~Rozz [193.41.230.*]
    ale obroty ale obroty uu panie kiedyś to było :)
  • Re: codziennie niskie ceny Autor: ~Filantrop [46.134.99.*]
    Pan Boczek pewnie ma wyrzuty sumienia?-:):(:(:):):):)Co ja narobiłem,co ja narobiłem- nawet ludziom wcześniej nie dawałem dywidendy-jaki że mnie chytrus-co ja narobiłem :):):):),a co tam- w zasadzie te kilkadziesiąt straconych milionów nikogo by nie uratowało.Jak bym pomógł rodzinie to po później chcieliby tylko więcej:)
  • Re: codziennie niskie ceny Autor: ~Rozz [193.41.230.*]
    Trochę się dziwie że ktoś sprzedaje w tych cenach. Ktoś ma 200 akcji to co na komunie mu brakuje że sprzedaje?
    Przepraszam za ironie :)
  • Re: codziennie niskie ceny Autor: ~Filantrop [46.134.111.*]
    Teraz chce sprzedać 65 sztuk :):)-ludzie są przekorni:)
  • Re: codziennie niskie ceny Autor: ~Zenek [188.125.57.*]
    Może dlatego że tego nie rozumiesz jesteś w miejscu w którym jesteś ? Oczywiście nie wiem gdzie jesteś ale piszesz jak początkujący inwestor, który nie rozumie rynku.
    Nawet jeżeli to 300zł źle ulokowane, to chyba lepiej to sprzedać niż trzymać 2 lata z nadzieją że może odbije do początkowych 350zł które ktoś zainwestował ? Może te 300zł w tym czasie ulokować w innej inwestycji i tę stratę 50zł odrobić z nawiązką. To się nazywa akceptowanie strat i świadome inwestowanie a nie trzymanie do usranej śmierci akcji byleby tylko nie zaakceptować straty.
    Jeżeli tego nie zrozumiesz, to będziesz stosował tego typu ironie, ale ona uderza bardziej w Ciebie :)

[x]
QUERCUS -1,75% 11,20 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.