• Tak jak pisałem w jednym z wcześniejszych komentarzy........ Autor: ~Dziki [94.240.43.*]
    do posta Pana Ryśka, który z niewiadomych mi przyczyn został usunięty przez admina............... żadne wyniki nie zmienią nastawienia inwestorów do agrotonu........... tutaj jeden rozdaje karty i zrobi to co będzie chciał, niezależnie od wyników........... a swoją drogą czy te wyniki są wiarygodne??? na to pytanie każdy musi sobie odpowiedzieć sam......... a póki co na kursie padaka totalna, zero kupna..... nie ma komu odbierać akcji, nawet zagrywki w stylu podbicia kursu o blisko 10% na niewiele się tu zdały...... przykro na to wszystko patrzeć, zresztą jak na całą gpw.
    Dziś kurs od maxa na 5,24 zrobił ruch ponad 15% w dół do 4,50 przy wolumenie 5660szt. to chyba mówi samo za siebie...........
    Niestety giełda jest dla dużych......... mały może się czasem "załapać" na wzrosty, a większość ponosi straty.........kursy są w pełni reżyserowane........ w dobie globalizacji konkurencja, czyli walka o akcje przez kilka podmiotów przestała istnieć.........

I jeszcze jedno nawet forum agt stało się całkowitym śmieciowiskiem poprzez niezrównoważonego inwestora "cierpliwego" o wielu twarzach......... przez co wymiana poglądów na tym forum stała się fikcją...............
  • Re: Tak jak pisałem w jednym z wcześniejszych komentarzy........ Autor: ~Dziki [94.240.43.*]
    Jak się pojawia jakiekolwiek kupno buduje się lewa strona od razu jest to wykorzystywane do sprzedaży............marna tu najbliższa przyszłość niestety...........od lutowego "wyskoku" kurs stracił tu 3 część swojej wartości, a prawdziwego popytu nie widać......trzeba być w tej chwili prawdziwym naiwniakiem lub wręcz durniem aby robić tu zakupy............
[x]
AGROTON -5,64% 5,02 2025-09-29 15:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.