• Sesja w poniedzialek Autor: ~Mar [31.0.65.*]
    Jestem ciekaw jak będzie wyglądać sesja z blokadą na pewnie jakiś 80 procentach akcji
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~Kami [188.146.108.*]
    Myślę, że z blokadą na prawie 100% akcji
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~Mar [156.67.125.*]
    Sądzę że jednak są osoby którym się nie będzie chciało jechać i stwierdzą że już nie długo sprzedadzą po tyle w obrocie na giełdzie. Praktycznie dzisiaj już widać jak to będzie wyglądać - nikt ie kupi, nikt nie sprzeda. Będzie oczekiwanie na gotówkę.
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~trader [188.146.170.*]
    Ciekawa to będzie sesja po zdjęciu blokady (czwartek?). Ponoć ma ruszyć na 15.
     Ale są dwie szkoły...
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~Kami [188.146.108.*]
    Ja tam myślę, że nigdzie nie ruszy. Trzeba dokupować umiejętnie, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zrezygnuje z milionów czystego zysku co roku i w przyszłym roku również będzie skup - tylko na jeszcze ciekawszych warunkach.
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~Zenek [83.31.61.*]
    Poniedziałek pokazał kierunek do czwartku, ciekawe co pokaże czwartek do piątku
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~trader [188.146.45.*]
    Dzienny RSI 24,27 (sic!) najniższy od dekady. Mało wiarygodny przez blokady. Ale to wiecie. Oszacowałem ilość akcji zagranych na krótko z poziomu 4,10 i 4,40. Efektywnie to poniżej miliona. Można to rozegrać poziomem lub czasem. Na razie mamy próbę wyznaczenia linii wsparć kanału. Boli ale niebawem ruch powrotny wyznaczający opory. Kupujący pod skup w pierwszej fazie będą mieć okazję do wyjścia. To, że spada teraz a nie po zdjęciu blokad to cenna i pozytywna wskazówka.
  • Re: Sesja w poniedzialek Autor: ~weer [46.186.15.*]
    Dnia 2018-05-14 o godz. 22:44 ~Zenek napisał(a):
    > Poniedziałek pokazał kierunek do czwartku, ciekawe co pokaże czwartek do piątku

Zachowanie w piątek jest już oczywiste; nie ma istotnego kupna w okolicach 3 a podaż na pewno będzie znaczna. Cap. zachowuje się o wiele gorzej niż Netia na którą wczoraj skończyły się zapisy w wezwaniu a której kurs stoi.
[x]
CAPITAL 10,00% 0,88 2025-11-28 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.