Sądzę że jednak są osoby którym się nie będzie chciało jechać i stwierdzą że już nie długo sprzedadzą po tyle w obrocie na giełdzie. Praktycznie dzisiaj już widać jak to będzie wyglądać - nikt ie kupi, nikt nie sprzeda. Będzie oczekiwanie na gotówkę.
Ja tam myślę, że nigdzie nie ruszy. Trzeba dokupować umiejętnie, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zrezygnuje z milionów czystego zysku co roku i w przyszłym roku również będzie skup - tylko na jeszcze ciekawszych warunkach.
Dzienny RSI 24,27 (sic!) najniższy od dekady. Mało wiarygodny przez blokady. Ale to wiecie. Oszacowałem ilość akcji zagranych na krótko z poziomu 4,10 i 4,40. Efektywnie to poniżej miliona. Można to rozegrać poziomem lub czasem. Na razie mamy próbę wyznaczenia linii wsparć kanału. Boli ale niebawem ruch powrotny wyznaczający opory. Kupujący pod skup w pierwszej fazie będą mieć okazję do wyjścia. To, że spada teraz a nie po zdjęciu blokad to cenna i pozytywna wskazówka.
Dnia 2018-05-14 o godz. 22:44 ~Zenek napisał(a): > Poniedziałek pokazał kierunek do czwartku, ciekawe co pokaże czwartek do piątku
Zachowanie w piątek jest już oczywiste; nie ma istotnego kupna w okolicach 3 a podaż na pewno będzie znaczna. Cap. zachowuje się o wiele gorzej niż Netia na którą wczoraj skończyły się zapisy w wezwaniu a której kurs stoi.