Przeciez nie brali za zadne aporty, nic nie warte pseudo aktywa wprowadzane do firmy za akcje tylko kase. Napewno po to zeby stracic. Puknijcie sie w glowe lakiluki buhaha. Pozdro ekipa
Pozdrawiam również starą ekipę. Myślę że podobnie jak była sytuacja z gnieceniem kursu kiedy miała być emisja po 60. Teraz mamy doczynienia z tą samą sytuacją
A poza tym mamy kolo 6 mln akcji. Kapitalizacja 6 mln zl. Zysk roczny 2 mln. Fakty. Kurs buja niezle. Ale realnia sa i zyski sa i to nie male. Docelowo up. Ja mam czas i sobie czekam. Dokupuje i mam gdzies wywody pdeudoznawcow ktorzy nie maja co robic tylko martwia sie o nas i ciagle tu siedza bezinteresownie. Narazie
Będziecie mieli nie lada przeciwnika do konkurencji. Musimy uaktualnić stary temat o stopach zwrotu na tych dwóch spółkach. Panowie tutaj możecie mieć cud, miód i ogórki kiszone... teraz nikt w to grał nie będzie, postawili fajną spółkę widmo i nagonili Was opychając papier po mocno zawyżonych cenach. Teraz bronicie tej kartonowej twierdzy, nie macie innego wyjścia, żadnego wyjścia można rzec. Ostatni gasi światło.