• raport Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Raport mnie zadowolił. Miesięczna "średnia" podtrzymana. Konkretna data startu na Białorusi, 10maj więc raczej realna ;)) Holandia dalej w negocjacji, więc póki co nieistotna. Przetargi działają, współpraca z GEIS także, sprawa portalu dla mniejszości ukraińskiej już na ukończeniu. Sprzedaż w detalu na UE, nowy portal na rynku PL...
    Ogólnie liczę na to, że przed raportem się wysilicie i dacie taniej kupić :)) Od jutra się ustawiam :))
  • Re: raport Autor: ~robin [37.47.2.*]
    Dnia 2018-05-08 o godz. 19:20 ~dani napisał(a):
    > Raport mnie zadowolił. Miesięczna "średnia" podtrzymana. Konkretna data startu na Białorusi, 10maj więc raczej realna ;)) Holandia dalej w negocjacji, więc póki co nieistotna. Przetargi działają, współpraca z GEIS także, sprawa portalu dla mniejszości ukraińskiej już na ukończeniu. Sprzedaż w detalu na UE, nowy portal na rynku PL...
    > Ogólnie liczę na to, że przed raportem się wysilicie i dacie taniej kupić :)) Od jutra się ustawiam :))

po ile potrzebujesz po 80-70-60-50 nasypiemy my mamy po 10gr;))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: raport Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Ogólnie to was ignoruje stoppointowcy.. psy szczekają karawana jedzie dalej :)) Moglibyśmy podyskutować gdyby nie stałe kłamstwa, brednie, brak wiedzy który sobą reprezentujecie, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... :)) Powodzenia na stoppoincie :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
  • Re: raport Autor: ~robin [37.47.45.*]
    Dnia 2018-05-08 o godz. 22:57 ~dani napisał(a):
    > Ogólnie to was ignoruje stoppointowcy.. psy szczekają karawana jedzie dalej :)) Moglibyśmy podyskutować gdyby nie stałe kłamstwa, brednie, brak wiedzy który sobą reprezentujecie, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... :)) Powodzenia na stoppoincie :))

kolego dani skompromitowales sie na forum naganiales na stoppointa na 10gr kurs zszedl do wsparcia 12gr kto wzial 13-14 na dzis ma 100% juz zarobione,na aleji naganiales po 1.20 ile dzis kurs 1.02 min wczoraj 93gr i dzis pewnie jeszcze nizej nie dziwie sie ze chowasz sie po dziurarach po twojej kompromitacji i nagonce jestes zwyklym naganiaczem dani
    Faktów nie zmienicie, możecie kłamać do woli hau hau hau :D A nagły spadek i wzrost na stopie po xx % spowodowany jest niczym innym jak normalnym funkcjonowaniem rynku :D Oj będę się bawił z wami :D
    Dnia 2018-05-09 o godz. 07:30 ~dani napisał(a):
    > Faktów nie zmienicie, możecie kłamać do woli hau hau hau :D A nagły spadek i wzrost na stopie po xx % spowodowany jest niczym innym jak normalnym funkcjonowaniem rynku :D Oj będę się bawił z wami :D

fakty sa takie ze naganiales na 10gr a tu zeszli do wsparcia 12gr i dzis kurs 26gr 100% w miesiac takie sa fakty na stoppoint
    Poczekaj jeszcze.. hau hau hau :D
    Dnia 2018-05-09 o godz. 07:54 ~dani napisał(a):
    > Poczekaj jeszcze.. hau hau hau :D

chlopie ja pisze o faktach a ty o czekaniu na stoppoint kto zakupil 13gr ma na dzis 100% 26gr takie sa fakty ostatniego miesiaca wiec sam sie gubisz w tym co piszesz dani.ps faktow nie zmienisz to rynek wycenia dzis kurs 26gr 100% od 13gr i takie sa fakty szkoda ze nie potrafisz sie przyznac ze nagoniales na 10gr nawet na 5-6gr
  • Re: raport Autor: ~abc [165.225.38.*]
    hau hau :D
  • Re: raport Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Na stopie to podbitka by wywalić co się da. A tu sytuacja odwrotna. Tu Wam już nikt nie sprzeda możecie obnizac kurs to będziemy dobierać od Was. Tyle w temacie.
  • Re: raport Autor: ~Rodryg [5.184.253.*]
    Dajcie już sobie spokój z tymi naganiaczami ze stopa, tutaj wszystko jest w raportach, twarde cyfry które mówią jasno że jest zysk i co najważniejsze rozwój i co istotne bez pomocy jakichś funduszy i kredytowania, dla mnie to jest istotne a nie jakaś banda idiotow pisząca bzdury.
  • Re: raport Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Przywalanie się do kogoś kto prognozował 10gr, że zeszło tylko do 12 jest doprawdy komiczne :DDD A może nawet bardziej żałosne, cięzko powiedzieć :DDD
  • Re: raport Autor: ~robin [37.47.14.*]
    Dnia 2018-05-09 o godz. 09:21 ~abc napisał(a):
    > Przywalanie się do kogoś kto prognozował 10gr, że zeszło tylko do 12 jest doprawdy komiczne :DDD A może nawet bardziej żałosne, cięzko powiedzieć :DDD

chlopie prognozowac to sobie moze kto kupil po 12-13 zarabia dzis kurs 27-8 wiec daj mi taka lokate w banku co daje w miesiac 100% ale on tez pisal i o 5-6gr i jak to puczynski bedzie wywalal i dzis jest na ten temat info,wiec niemow ze dani to mistrz poklep po plecach ze nagonil ludzi do sprzedazy
    Prognozowałem przy 30++ gr, że spadnie, teraz będzie powtórka z rozrywki. Myślisz, że ten wzrost bez powodu w jakim celu jest :D? Tego, że jeszcze tak pobuja nie przypuszczałem :D Ktoś się dobrze bawi :D A to co ja pisałem przytocz, a z drugiej zaś strony nie musisz.. i tak kłamiesz. Taka wasza natura, hau hau :))
  • Re: raport Autor: ~bolek [37.47.1.*]
    Dnia 2018-05-09 o godz. 18:17 ~dani napisał(a):
    > Prognozowałem przy 30++ gr, że spadnie, teraz będzie powtórka z rozrywki. Myślisz, że ten wzrost bez powodu w jakim celu jest :D? Tego, że jeszcze tak pobuja nie przypuszczałem :D Ktoś się dobrze bawi :D A to co ja pisałem przytocz, a z drugiej zaś strony nie musisz.. i tak kłamiesz. Taka wasza natura, hau hau :))

kolego dani prognozowales 10gr potem 5-6gr i dalej ci nie wstyd bo kto kupil po 12-13 na dzis ma 100% zysku takie sa fakty a co powiesz tym co ciebie posluchali i sprzedawali 13-14-15 a dzis kurs 27gr,jestes zwykly naganiacz forumowy
  • Re: raport Autor: ~dani [94.254.187.*]
    W którym miejscu pisałem o 5-6gr? Znajdź mi ten wątek, bo nie przypominam sobie. Może wyrwane z kontekstu? Nie pamiętam tego- 10gr jak najbardziej. Cieszycie się do teraz, że spadło z 30+ do 12 a nie 10 :D jak dzieci :D Także czekam na link albo jesteś zwykłym kłamcą :D I bajkopisarzem mitomanem, ale to historia z innych spółek szkoda teraz śmiecić :D

Powiedzmy, że wejdę w twoją grę :D Napisałem, że spadnie wraz z powodami. Spadło, dalej uważam stoppoint, że spadnie z obecnych poziomów, powody dalej te same aktualne :D Co bym powiedział takim ludziom? Że to spekulacyjny wzrost i niedługo kupią po 10 gr, a jak chcą się bawić w takie "spółki" to już większe szanse mają grając z patro :D Ale bądźmy szczerzy, ciebie bardziej interesuje żeby znaleźć naiwniaków po te 27gr, bo dobrze wiesz że finał niedługo i odwrócenie kierunku :D
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.