nawet żałuję że nie sprzedałem w lutym, puściłem wtedy część tylko ale można było wszystko i teraz odkupić zobaczymy czy i kiedy jeszcze bujnie do góry bo póki co od lutego stworzył się piękny trend spadkowy
Myślę że może nie odbić, a za 3 miechy będziesz żałował że nie sprzedałeś w maju, by odkupić w promocji której nikt się nie spodziewał. Brak dobrych perspektyw dla tej spółki.
Powtarzam do usr.... , że nie ma zainteresowania spółką. Brak nowych chętnych, starzy trzymają i się niecierpliwią, jakieś schozofreniki ze Stopa dają podstawę do postawienia diagnozy psychiatrycznej :) Ale jeśli spółka będzie nadal poprawiać wyniki z okresu na okres to wreszcie ktoś większy się nią zainteresuje. Nie jest możliwe, aby przez wiele kwartałów nikt nie dostrzegł spółki z ogromnym niedowartościowaniem. Potrzeba jeszcze tylko trochę cierpliwości :)
Tak właśnie jest, wrzucili dwa infa 26.04 w nadziei pewnie że się bujnie ale kompletny brak zainteresowania zbił kurs w okolice 1zł no bo stara zasada mówi że jak nie chce rosnąć będzie spadać. Do tego technika Cierpliwość oczywiście tak chociaż..każdy powinien sobie zadać pytanie w którym momencie warto wyjść żeby wejść taniej. I jakie jest ryzyko że się nie zdąży bo to akurat będzie ten moment kiedy pójdzie do góry 2x :)
A poza tym, te transakcje też mi się nie podobają. Czy ktoś z Was puka po 1 sztuce? Raz, żeby specjalnie zawyżyć, a drugim razem, żeby zaniżyć? Przecież to absurdalne, na kogo niby to ma podziałać???
Wy sobie myślicie że będą przychodzić kolejni chętni by kupić i zawyżać kurs a potem razem z wami będą ogłaszać jaka ta spółka jest super? Myślicie że przyjdzie grubas i będzie od Was brał po tej cenie i jeszcze lizał Was po bilach? Cena już jest tak zawyżona, daliście sobie wmówić że warto kupić bo stary pierdaty a teraz szukacie naiwniaków. Spadnie cena do odpowiedniego poziomu to może po jakimś czasie pojawi się inwestor by znowu poszło do góry. Chyba że spółka ma te same machlojki z ukraińskimi wałami jak Mgames. Trochę logiki, możecie wyć i piać ale i tak niczego większego nie sprzedacie, po tak kosmicznych cenach, bo nie ma takich naiwniaków. Tylko czekać aż się zaczniecie zabijać o własne giry, by się tego pozbyć.
Dnia 2018-05-07 o godz. 16:21 ~abc napisał(a): > Zawyżone ceny. > C/Z 2,5 > C/WK 0.6 > Zero zadłużenia. > Jesteś zwykłem marnym złodziejem, który usiłuje okraść innych.
Na Mgames te same argumenty próbowały zastąpić merytoryczne wypowiedzi, lecz rzeczywistości nie zagnie żaden marny naganiacz z miodem w uszach. Tu masz: https://www.bankier.pl/forum/temat_wazne,23293537.html Możesz poczytać i nauczyć się trochę pokory.
To nie płatni naganiacze, to ofiary które wpadły w sidła guru który znikł jak kamfora. Gdzie macie swojego guru MOCa? Na Mgames zarobił, tutaj na Was zarobił... Gordon jesteś naiwniakiem a nie inwestorem, sprzedaj tego gniota póki możesz i znajdź inne hobby, bo to Cię zdecydowanie przerasta.
Ty nico,kolega czy jak tam się jeszcze podpisujesz, podaj mi chociaż jedno zdanie merytoryczne w twoich wpisach i zadaj kłam coraz lepszym wynikom i wartością akcji als, czekam na twoją odpowiedź.
to nie wskaźniki wyciągnęły tu kurs tylko emisja po 1.2 i transakcje po 1.50 niestety udupienie wzrostów we wrześniu 2017 spowodowało powolną obsuwę i aby znów ruszyło potrzeba coś dużego w przeciwnym razie mokry sen naganiaczy na spadki może stać się faktem i zobaczymy tu np 0.8x
Oczywiście, że może być 8x, może być nawet domknięcie luki. Mnie po prostu do łez ze śmiechu doprowadzają ich argumenty. Już się nie mogą zdecydować, czy cypry, banderowcy, czy Kazachowie prześladowani przez Rosjan. Spółkę bez żadnego długu straszą upadłością i porównują spółkę ze stabilnym i rentownym biznesem do mgames, gdzie były tylko marzenia, dokładnie jak na stoppoint :DDDD. Na wielu spółkach już byłem, ale takiej drużyny cyrkowców to jeszcze nigdzie nie było :DDDD.