Szukałem dziś jakiś wiadomości o spółce. Zero aktualności u nich na stronie, zero aktualności w sieci. Nic, pustka. Takie OFE, Value, PKO, i inne TFI siedzą na Tesgas i nie wkurzają się na zerowy ruch i brak wiadomości?
Przecież to niepojęte. Gdyby nie fakt, że spółka jest notowana na GPW to można by stwierdzić, że jest zamknięta i nic się tam nie dzieje od kilkunastu miesięcy.
Wszystko co dotyczy tej spolki, rezultaty jej dzialalnosci i ocena perspektyw pokazuje wykres. Fakty sa takie ze konczy sie gotowka i zaczna problemy z plynnoscia. Obiecanych kontraktow brak za to juz dzisiaj nowe minima trendu. Paliwa do dalszych spadkow dostarczy raport z q1.
Groszowki. Problem sie zacznie gdy ktorys fundusz powie dosc. Przyklad msz,gri pokazuje ze zarzadzajacy woli ochlap niz nic. Takie spolki to zakaly rynku i predzej czy pozniej ustapia miejsca sprawnie zarzadzanym podmiotom
Prezes napisał list do akcjonariuszy,w którym zapewnia o zysku w tym roku na poziomie 2015.Zobaczymy czy to się sprawdzi? Piszacy tutaj naogoł nie robią tego bezinteresownie ,trzeba o tym pamiętać.
Jurek, jest jakaś aplikacja/ strona, która umożliwia informowanie użytkownika o wszelkich raportach, listach itp? Mam iGPW ale tyle tego przychodzi, że trudno znaleźć kluczowe informacje,
Czyli moje przypuszczenia się potwierdzają, że teoretycznie 2018 powinien być dobry. Ważne, że mamy w TESGAS inne jeszcze przychody, o których mowa w liście. Mam nadzieję, że ITFy nie zbiją zbytnio ceny :/