• Totalna cisza? Autor: an26 [91.198.150.*]
    Szukałem dziś jakiś wiadomości o spółce. Zero aktualności u nich na stronie, zero aktualności w sieci. Nic, pustka.
    Takie OFE, Value, PKO, i inne TFI siedzą na Tesgas i nie wkurzają się na zerowy ruch i brak wiadomości?

Przecież to niepojęte. Gdyby nie fakt, że spółka jest notowana na GPW to można by stwierdzić, że jest zamknięta i nic się tam nie dzieje od kilkunastu miesięcy.
  • Re: Totalna cisza? Autor: ~Sceptyk [88.88.44.*]
    Wszystko co dotyczy tej spolki, rezultaty jej dzialalnosci i ocena perspektyw pokazuje wykres. Fakty sa takie ze konczy sie gotowka i zaczna problemy z plynnoscia. Obiecanych kontraktow brak za to juz dzisiaj nowe minima trendu. Paliwa do dalszych spadkow dostarczy raport z q1.
  • Re: Totalna cisza? Autor: ~Ula [31.0.34.*]
    A z czego oni robią takie koszty jak nic nie robią? Wszędzie budowy a tu zero kontraktów i wydawanie kasy.
  • Re: Totalna cisza? Autor: an26 [91.198.150.*]
    To ciekawe rzeczy się dzieją. Kurs od bardzo długiego czasu wędrował między 1:90/1:80, a nagle wchodzi zlecenie kupna po 1:59 ponad 6000 akcji.
  • Re: Totalna cisza? Autor: ~Sceptyk [88.88.44.*]
    Groszowki. Problem sie zacznie gdy ktorys fundusz powie dosc. Przyklad msz,gri pokazuje ze zarzadzajacy woli ochlap niz nic. Takie spolki to zakaly rynku i predzej czy pozniej ustapia miejsca sprawnie zarzadzanym podmiotom
  • Re: Totalna cisza? Autor: an26 [91.198.150.*]
    No to ktoś zaczyna nakręcać spadki. Kursy na sprzedaż mocno się przeniosły na niższy poziom.

• Re: Totalna cisza? Autor: ~jurek [94.254.247.*]
    Prezes napisał list do akcjonariuszy,w którym zapewnia o zysku w tym roku na poziomie 2015.Zobaczymy czy to się sprawdzi?
    Piszacy tutaj naogoł nie robią tego bezinteresownie ,trzeba o tym pamiętać.
  • Re: Totalna cisza? Autor: an26 [94.254.247.*]
    Jurek, jest jakaś aplikacja/ strona, która umożliwia informowanie użytkownika o wszelkich raportach, listach itp?
    Mam iGPW ale tyle tego przychodzi, że trudno znaleźć kluczowe informacje,

Czyli moje przypuszczenia się potwierdzają, że teoretycznie 2018 powinien być dobry. Ważne, że mamy w TESGAS inne jeszcze przychody, o których mowa w liście. Mam nadzieję, że ITFy nie zbiją zbytnio ceny :/
[x]
TESGAS 0,00% 2,64 2025-11-07 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.