Nie lepiej to trzymać, jeść nie woła niż oddawać po stracie ?
Jednak bardziej wydaje mi się, że to parówa przepycha z wora do wora dołując tym samym kurs. Nikt normalny nie oddawał by akcji po 5 gr
Dnia 2018-05-06 o godz. 17:17 ~bykus napisał(a): > Nie lepiej to trzymać, jeść nie woła niż oddawać po stracie ? > > Jednak bardziej wydaje mi się, że to parówa przepycha z wora do wora dołując tym samym kurs. Nikt normalny nie oddawał by akcji po 5 gr
to jest jego gra aby wypłoszyć ostatnich leszczy a pozniej próba wezwania i proba skupy reszty a pózniej kurs w euro i tam jazda.
Dnia 2018-05-06 o godz. 19:42 ~Logil napisał(a): > Jeżeli jest tanio to dlaczego nie ma kupujących? Zerknij na arkusz kto ma wyobraźnię to wie że nawet 10 groszy tu nie będzie problemem.
Mozliwe nawet 10 groszy ale w druga stronę tez możliwe nawet 10zł. . bo kto posiada jeszcze akcje na sprzedaż ??? chyba nikt już nie sprzedaje a tylko chyba celowe działania zaniżenia kursu i jest coś kombinowane a otwiera się nowy rynek zbytu i to w euro .
Dnia 2018-05-07 o godz. 10:59 ~PATROWICZ napisał(a): > TO FAKT CZAS COŚ KUPIĆ PO 5 GROSZY
Za 600 zł. to tylko tyle zostało Ci kasy !!!!!! a jesteś bardzo biedny bo bezdomni rozdaja samochody a TY robisz zakupy akcji za 600zł. ? to śmiech na sali.
Dnia 2018-05-07 o godz. 13:57 ~Logil napisał(a): > To wycofaj bo Cię oskarżą o manipulacje kursem jak będziesz się tak bawili. Z tego co wiem to KNF już bada Resbud pod kątem manipulacji
Dnia 2018-05-07 o godz. 17:18 ~Nikita napisał(a): > Dnia 2018-05-07 o godz. 13:57 ~Logil napisał(a): > > To wycofaj bo Cię oskarżą o manipulacje kursem jak będziesz się tak bawili. Z tego co wiem to KNF już bada Resbud pod kątem manipulacji > > To Logil beknie
Chłopie coś kręcisz i jak widać to po wpisach kręcisz jak możesz Logil
KNF niech zajmie się przekretami na kursie JSW od dnia debiutu do chwili obecnej oraz niech weźmie się za GetBack ..... czas na jakieś aresztowania :) a nie tylko jakies kary pienieżne na akcjonariuszy nakładać