• Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [94.254.151.*]
    Oszukal nas wszystkich to niepodwazalny fakt. Ale wezmy pod uwage ze stracil najwiecej z nas i szczere czy nie szczere zobaczylem przepraszam. Jak wyprowadzi SPRAWIEDLIWIE na prosta urazy nie mam. A w emisji udzial wezme jak trzeba bedzie.

A co stracili ci pozostali. Zyja jak paczki w masle i smieja sie w twarz. I mam nieodparte wrazenie ze trzesa portkami na mysl ze cube moze przetrwac.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~ppp [185.49.30.*]
    Stracił najwięcej :) :) :)
    A co takiego Krul stracił - kilka milionów pożyczki, akcje ???
    Zastanów się ile w ostatnim czasie pieniędzy przeszło przez jego spółki
    ok. 500 mln różnych dotacji, dofinansowań, grantów dla wszystkich podmiotów zależnych.
    ok. 300 mln zobowiązań. które wygenerował CTG wraz z DTP
    Plus zobowiązania pozostałych spółek zależnych.
    Gdzie są te pieniądze ????
    Krul nic nie stracił, krul nas wszystkich wyr.....!!!
    Uciekł w postępowanie sanacyjne i się śmieje wszystkim poszkodowanym w twarz.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [94.254.145.*]
    ppp zgadzam sie z Toba, ale to nie znaczy ze tylko on jest temu winien. Czemu nie poruszasz bulwersujacych watkow z czasu przed krulem. Dla mnie to jest jeszcze wiekszy skandal.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~ppp [185.49.30.*]
    Dnia 2018-05-07 o godz. 14:19 ~asdf napisał(a):
    > ppp zgadzam sie z Toba, ale to nie znaczy ze tylko on jest temu winien. Czemu nie poruszasz bulwersujacych watkow z czasu przed krulem. Dla mnie to jest jeszcze wiekszy skandal.

A Ty myślisz, że on o tym nie wiedział?
    Od samego początku cel był jeden i został osiągnięty.
    Krul do samego końca okłamywał swoich najbliższych współpracowników i kontrahentów.
    Kłamie i manipuluje nadal - taki człowiek.
    Swoją drogą dziwię się, że niektórzy po tym wszystkim mogą z nim współpracować dalej, ale czego się nie zrobi dla pieniędzy !!!

• Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [94.254.146.*]
    Cos w tym jest, trudny temat. Ale po co byloby mu az 30 % tego syfu. Troche sie przeliczyl. Myslal ze da rade a nie dal. Oszukal tak mnie jak Ciebie nie wiem kogo bardziej....

Ale jeszcze trup dycha. Co nam pozostalo??? Wierze ze jak tak dalej bedzie robil los go sam pokara.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [178.209.52.*]
    dlaczego na siłę próbujecie odciągnąć uwagę od Krula ? Macie coś na poprzedników ? To opiszcie. Piszecie o syfie "z przed czasów Krula", to napiszcie o jaki syf chodzi
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [94.254.146.*]
    Prowokator albo len.... poczytaj wiadomosci i raporty. Dla mnie osobiscie hitem sa obligacje na 20%!!! przy odrobinie checi znajdziesz
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~ghjk [89.250.201.*]
    Tak sie krul wykazuje i jest mega skuteczny, ze oprocz jednego kontraktu, na ktorym prawie nie zarobi nic innego nie pozyskali. Ze swieca szukac takiego specjalisty.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~asdf [94.254.147.*]
    A po co cos takiego pisac w ogole? Przeciez jaki koń jest każdy widzi. Mało tego że nie pozyskał to jeszcze część stracił co miał...

Czekam i trzymam akcje. Do obniżenia nominału potrzebuje 3/4 na walnym, więc ciągle uważam że mniejsi powinni się trzymać żeby nie dopuścić do obniżenia nominału. Albo emisja po 2 zł albo ciał bambino.
  • Re: Dajmy sie wykazac g. do konca roku Autor: ~Karol [37.47.58.*]
    Cube. Ale bełkot. Przecież ta spolkanie miala racji bytu na dłuższą metę. 180 mln.odpisów.
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.