Oszukal nas wszystkich to niepodwazalny fakt. Ale wezmy pod uwage ze stracil najwiecej z nas i szczere czy nie szczere zobaczylem przepraszam. Jak wyprowadzi SPRAWIEDLIWIE na prosta urazy nie mam. A w emisji udzial wezme jak trzeba bedzie.
A co stracili ci pozostali. Zyja jak paczki w masle i smieja sie w twarz. I mam nieodparte wrazenie ze trzesa portkami na mysl ze cube moze przetrwac.
Stracił najwięcej :) :) :) A co takiego Krul stracił - kilka milionów pożyczki, akcje ??? Zastanów się ile w ostatnim czasie pieniędzy przeszło przez jego spółki ok. 500 mln różnych dotacji, dofinansowań, grantów dla wszystkich podmiotów zależnych. ok. 300 mln zobowiązań. które wygenerował CTG wraz z DTP Plus zobowiązania pozostałych spółek zależnych. Gdzie są te pieniądze ???? Krul nic nie stracił, krul nas wszystkich wyr.....!!! Uciekł w postępowanie sanacyjne i się śmieje wszystkim poszkodowanym w twarz.
ppp zgadzam sie z Toba, ale to nie znaczy ze tylko on jest temu winien. Czemu nie poruszasz bulwersujacych watkow z czasu przed krulem. Dla mnie to jest jeszcze wiekszy skandal.
Dnia 2018-05-07 o godz. 14:19 ~asdf napisał(a): > ppp zgadzam sie z Toba, ale to nie znaczy ze tylko on jest temu winien. Czemu nie poruszasz bulwersujacych watkow z czasu przed krulem. Dla mnie to jest jeszcze wiekszy skandal.
A Ty myślisz, że on o tym nie wiedział? Od samego początku cel był jeden i został osiągnięty. Krul do samego końca okłamywał swoich najbliższych współpracowników i kontrahentów. Kłamie i manipuluje nadal - taki człowiek. Swoją drogą dziwię się, że niektórzy po tym wszystkim mogą z nim współpracować dalej, ale czego się nie zrobi dla pieniędzy !!!
Cos w tym jest, trudny temat. Ale po co byloby mu az 30 % tego syfu. Troche sie przeliczyl. Myslal ze da rade a nie dal. Oszukal tak mnie jak Ciebie nie wiem kogo bardziej....
Ale jeszcze trup dycha. Co nam pozostalo??? Wierze ze jak tak dalej bedzie robil los go sam pokara.
dlaczego na siłę próbujecie odciągnąć uwagę od Krula ? Macie coś na poprzedników ? To opiszcie. Piszecie o syfie "z przed czasów Krula", to napiszcie o jaki syf chodzi
Tak sie krul wykazuje i jest mega skuteczny, ze oprocz jednego kontraktu, na ktorym prawie nie zarobi nic innego nie pozyskali. Ze swieca szukac takiego specjalisty.
A po co cos takiego pisac w ogole? Przeciez jaki koń jest każdy widzi. Mało tego że nie pozyskał to jeszcze część stracił co miał...
Czekam i trzymam akcje. Do obniżenia nominału potrzebuje 3/4 na walnym, więc ciągle uważam że mniejsi powinni się trzymać żeby nie dopuścić do obniżenia nominału. Albo emisja po 2 zł albo ciał bambino.