alan jak twoja fota gdynia naganiales pod wieloma nickami i zostales wyleszczony wiec rozumiem Cie doskonale ze nie sprzedales wwezwaniu po 27! wiec daruj sobie twoje teorie szkalnej kuli ja sprzedalem, kupilem i czekam na powtorke a Ty dalej sie karm MYSLENIEM ZYCZENIOWYM pmietaj PRZYSZLOSC JEST NASZA kolego naganiaczu!
Nigdy nie naganiałem i nie naganiam :-).
Jeśli kupiłeś to znaczy, że potwierdzasz moje słowa. Bo to z wyleszczeniem to żart był. A ja kupiłem po 17,80 po drodze kilka razy biorąc dywidendę. Mam cały czas przeszło 2500 akcji i ani myślę sprzedawać.
A Renia jak zwykle nic nie zrozumiała :-))))
Chyba od "babci " pożyczyłeś na te 2500 szt. Trzeba naganiać na kupowanie i sprzedawanie bo jest ruch w interesie. A 17.80 to zapomnij ciebie tam nie było 4 lata temu stało po 18.00 zł 8,6 tys i nikt nie chciał pomóc. Pozdrowienia .......pa pa !!!
Kto jest głupi to pokarze kurs spółki Już raz chciałam się z Tobą założyć że do czerwca nie będzie żadnych wzrostów jak widać połowa roku i nie mama . Teraz też będę miała rację
Cóż tłumaczyłem chyba co znaczy na giełdzie cierpliwość.
Jak kupiłeś po niecałe 18 zł i przemyślałeś swoją decyzję co do wyboru spółki to byłoby idiotyczne gdybyś nabrał się na plewy czytaj wezwanie.
Ja nie czekam na wezwanie tylko na coś znacznie... większego.
Ale już mi się języka nie chce strzępić. Renia i tak zaraz mnie zhejtuje.