No tak biedni kółkowicze nie mogą pograć sobie , a co niektóry nie może wyjść z akcji bez strat :) ja czekam cierpliwie a jak chcecie to od was odkupię ale między 10-20 groszy ale tylko 50-70 K bo na dzień dzisiejszy mam brak waluty :) Miłego weekendu życzę , ja mam 3 dniowy :)
Dnia 2018-05-05 o godz. 08:49 ~tom napisał(a): > No tak biedni kółkowicze nie mogą pograć sobie , a co niektóry nie może wyjść z akcji bez strat :) ja czekam cierpliwie a jak chcecie to od was odkupię ale między 10-20 groszy ale tylko 50-70 K bo na dzień dzisiejszy mam brak waluty :) Miłego weekendu życzę , ja mam 3 dniowy :) w tej cenie to juz kazdy ma straty
To jest młoda spółka i będzie tu się jeszcze działo , inwestując w takie spółki trzeba być cierpliwym , mam fluida od 4 lat i softblue od ponad 2 lat i jakoś się nie stresuję a tam naganiaczy jest też masa :)
Dnia 2018-05-05 o godz. 16:36 ~tom napisał(a): > To jest młoda spółka i będzie tu się jeszcze działo , inwestując w takie spółki trzeba być cierpliwym , mam fluida od 4 lat i softblue od ponad 2 lat i jakoś się nie stresuję a tam naganiaczy jest też masa :)