Rozmawiałem dzisiaj z Panią Krystyną ode mnie z warzywniaka i chwaliła się, że ona jak jest sezon na truskawki to takie obroty jednego dnia robi co są tutaj przez miesiąc.
To zbierz tych parę sztuk. Wisi toto i nikt nie chce się pochylić nad perłą, same wieprze A ja czuję, że to już tuż tuż i prezio w końcu postanowi przejść swoją perłą na główny, zgodnie z obietnicami
Dnia 2018-05-09 o godz. 10:10 ~list napisał(a): > To zbierz tych parę sztuk. Wisi toto i nikt nie chce się pochylić nad perłą, same wieprze > A ja czuję, że to już tuż tuż i prezio w końcu postanowi przejść swoją perłą na główny, zgodnie z obietnicami
A po co? Kurs sam się broni, lub nie. A takie wylewanie żalu na spółkę - chyba po tej drugiej stronie jesteście - szybko działacie na forum, a wolno w otoczeniu spółki.
A dlaczego ja z andrzejem nie ma co się kopac. Nieudacznik meczy nas od lat Jak Prezes nic nie zrobi to nie ma szans na wzrosty. Ale oddać mu nie wolno. Zakopać
Dnia 2018-05-15 o godz. 15:16 ~list napisał(a): > Zgodnie z przewidywaniami. na sprzedaży strata > Zysk dzięki defibrylatorowi w postaci dotacji unijnej - brawo zarząd
"Żeby nie pisać andronów albo na 0 lub jakiś symboliczny zysk, ale najbliższa historycznie opcja to ok 200tys straty i ku niej się skłaniam. Zaznaczam, że spółka ma dużą dotację i zysk w niektórych kwartałach to była sic! dotacja" - "inwestor" Maruda.
to jest symboliczny zysk i zobacz sobie analogiczny kwartal, janusze biznesu zarabiają na dotacjach a - rynek docenił ich ukryty potencjał więc schyl się i zasiorb w promocji od promocji :)
Dnia 2018-05-15 o godz. 15:48 ~list napisał(a): > to jest symboliczny zysk i zobacz sobie analogiczny kwartal, janusze biznesu zarabiają na dotacjach > a - rynek docenił ich ukryty potencjał więc schyl się i zasiorb w promocji od promocji :)
Żeby nie pisać andronów albo na 0 lub jakiś symboliczny zysk, ale najbliższa historycznie opcja to ok 200tys straty i ku niej się skłaniam. Zaznaczam, że spółka ma dużą dotację i zysk w niektórych kwartałach to była sic! dotacja - klasyk napisał list:)