• Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~mieszkolodz [46.76.24.*]
    Mam w tym narodowy i prywatny interes . Im mniej Polaków z klapkami na oczach i przyćmionym umysłem
    tym lepiej dla Polski i dla mnie . Jestem Polakiem i jestem dumny z tego !

• Re: Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~Miś [37.47.76.*]
    Będziesz dumny w pudle jak prezes zdementuje:)?
  • Re: Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~mieszkolodz [46.76.24.*]
    Prezesem mnie nie strasz .
  • Re: Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~MARK [94.254.178.*]
    Mieszko o ile mnie pamięci nie myli, to TY jeszcze niedawno skakałeś z forum na forum namawiając wszystkich na super firmę T2P, zatem powiedz co się zmieniło, aaa już wiem, sprzedałeś akcję. Siedzisz sobie teraz spokojnie na Krezusie i tam wieszczysz 8zł do końca maja, zauważ jak zdanie się zmienia od punktu siedzenia. Ostatnia rzecz, Ja, Ania, Bolek i wielu innych piszących na tym forum też są Polakami, tez jesteśmy dumni z tego powodu. Jesteśmy dumni z historii i kultury w której nam przyszło żyć i pewnie umrzeć, ale nie wiem dlaczego czytając Ciebie cisną mi się na usta słowa: Polak Polakowi wilkiem.
    Tak , na początku dałem się w "maliny" wprowadzić .
    jednak szybko się zorientowałem że to nie maliny i wyszedłem .
    Holender w jednym ze swoich komunikatów miał wpadkę i dla mnie wtedy sprawa była jasna co to takiego .
    Popełniłem błąd wchodząc ale szybko go zauważyłem .
    Nigdy na innych forach nie naganiałem na Termo2 .
    Mieszko wyjaśnimy sobie jedną rzecz, mnie nie denerwują Twoje, Bolka,czy src wpisy,... ba uważam że w wielu kwestiach które tu poruszacie macie rację.Denerwuję mnie tylko nachalności i intensywności tych wpisów. Czy TY, lub WY naprawdę wierzycie, że zainwestowałem na T2P wszystko co miałem i czekam na 100zł z akcję ?. Czy TY lub WY uważacie że podejmuję decyzję o kupnie akcji na podstawie wpisów na forum ?. Pamiętam słowa które powiedział mi wykładowca:
     To co się dzieje złego w spółce,dzieje się tu i teraz, a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości.

Dzieje się to i teraz można o wszystkich spółkach powiedzieć .
    "a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości. "
    Przemyśl to jeszcze raz gdyż wielu się przekonało że jest dokładnie odwrotnie .
    Dnia 2018-05-04 o godz. 11:15 ~mieszkolodz napisał(a):
    > Dzieje się to i teraz można o wszystkich spółkach powiedzieć .
    > "a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości. "
    > Przemyśl to jeszcze raz gdyż wielu się przekonało że jest dokładnie odwrotnie .

Wyjaśniam na przykładach:
    GetBak na skraju bankructwa, ale w niedalekiej przyszłości ogromne zyski i zajęcie pozycji lidera na Polskim rynku długu.
    Ursus zawieszony, strata za zeszły rok prawie 20ml, a w niedalekiej przyszłości lider rynku autobusów elektrycznych.
    Te słowa to szpilka wbita w akcjonariuszy T2P (sam nim jestem),choć wydaję mi się że dobrze je zrozumiałeś.
    MARK - apostołowie nie wiedzą co będzie .
    Biznesowałem w Ameryce wiele lat i otarłem się o przeróżne sytuacje .
    Rzecz w tym że to co się dzieje teraz na GPW i w Polsce w biznesówce to prawie wszystko
    przyszło z Ameryki . Polacy nigdy do tej pory nie byli wystawieni na rodzaj giełdowych i biznesowych
    oszustw jakie są teraz wprowadzane z Ameryki do Polski .
    Ja siedziałem w tym po sam nos i wiem co śmierdzi a co nie . Tego nie można się nauczyć ,
    przez to trzeba przejść .
  • Re: Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~bolek [37.47.10.*]
    Dnia 2018-05-04 o godz. 11:07 ~MARK napisał(a):
    > Mieszko wyjaśnimy sobie jedną rzecz, mnie nie denerwują Twoje, Bolka,czy src wpisy,... ba uważam że w wielu kwestiach które tu poruszacie macie rację.Denerwuję mnie tylko nachalności i intensywności tych wpisów. Czy TY, lub WY naprawdę wierzycie, że zainwestowałem na T2P wszystko co miałem i czekam na 100zł z akcję ?. Czy TY lub WY uważacie że podejmuję decyzję o kupnie akcji na podstawie wpisów na forum ?. Pamiętam słowa które powiedział mi wykładowca:
    >  To co się dzieje złego w spółce,dzieje się tu i teraz, a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości.
    >

Mark i tu sie z toba zgodze chyba bym cie nazwal desperatem jakbys caly kapital wlozyl w spolke ktora jest niepewna,a szczegolnie te obiecanki ze umowy beda a nie ma do dzis ze prezes jedzie do wloch juz podpisywac a nie ma. bedzie oficjalne info na espi ze jest umowa wtedy uwierze a nie mamienie ze jedzie do wloch podpisywac ja tez tak moge sobie mowic,oficjalnie jak poda to na espi to jest wiarygodne zrodlo dla mnie
  • Re: Dlaczego jestem na forum Termo2 . Autor: ~zniewolony [92.30.178.*]
    Prezes musial by sie na krzyzu powiesic zeby ktos uwierzyl w ta spolke
[x]
COREY 6,06% 0,21 2026-04-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.