Mam w tym narodowy i prywatny interes . Im mniej Polaków z klapkami na oczach i przyćmionym umysłem tym lepiej dla Polski i dla mnie . Jestem Polakiem i jestem dumny z tego !
Mieszko o ile mnie pamięci nie myli, to TY jeszcze niedawno skakałeś z forum na forum namawiając wszystkich na super firmę T2P, zatem powiedz co się zmieniło, aaa już wiem, sprzedałeś akcję. Siedzisz sobie teraz spokojnie na Krezusie i tam wieszczysz 8zł do końca maja, zauważ jak zdanie się zmienia od punktu siedzenia. Ostatnia rzecz, Ja, Ania, Bolek i wielu innych piszących na tym forum też są Polakami, tez jesteśmy dumni z tego powodu. Jesteśmy dumni z historii i kultury w której nam przyszło żyć i pewnie umrzeć, ale nie wiem dlaczego czytając Ciebie cisną mi się na usta słowa: Polak Polakowi wilkiem.
Tak , na początku dałem się w "maliny" wprowadzić . jednak szybko się zorientowałem że to nie maliny i wyszedłem . Holender w jednym ze swoich komunikatów miał wpadkę i dla mnie wtedy sprawa była jasna co to takiego . Popełniłem błąd wchodząc ale szybko go zauważyłem .
Mieszko wyjaśnimy sobie jedną rzecz, mnie nie denerwują Twoje, Bolka,czy src wpisy,... ba uważam że w wielu kwestiach które tu poruszacie macie rację.Denerwuję mnie tylko nachalności i intensywności tych wpisów. Czy TY, lub WY naprawdę wierzycie, że zainwestowałem na T2P wszystko co miałem i czekam na 100zł z akcję ?. Czy TY lub WY uważacie że podejmuję decyzję o kupnie akcji na podstawie wpisów na forum ?. Pamiętam słowa które powiedział mi wykładowca: To co się dzieje złego w spółce,dzieje się tu i teraz, a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości.
Dzieje się to i teraz można o wszystkich spółkach powiedzieć . "a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości. " Przemyśl to jeszcze raz gdyż wielu się przekonało że jest dokładnie odwrotnie .
Dnia 2018-05-04 o godz. 11:15 ~mieszkolodz napisał(a): > Dzieje się to i teraz można o wszystkich spółkach powiedzieć . > "a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości. " > Przemyśl to jeszcze raz gdyż wielu się przekonało że jest dokładnie odwrotnie .
Wyjaśniam na przykładach: GetBak na skraju bankructwa, ale w niedalekiej przyszłości ogromne zyski i zajęcie pozycji lidera na Polskim rynku długu. Ursus zawieszony, strata za zeszły rok prawie 20ml, a w niedalekiej przyszłości lider rynku autobusów elektrycznych. Te słowa to szpilka wbita w akcjonariuszy T2P (sam nim jestem),choć wydaję mi się że dobrze je zrozumiałeś.
MARK - apostołowie nie wiedzą co będzie . Biznesowałem w Ameryce wiele lat i otarłem się o przeróżne sytuacje . Rzecz w tym że to co się dzieje teraz na GPW i w Polsce w biznesówce to prawie wszystko przyszło z Ameryki . Polacy nigdy do tej pory nie byli wystawieni na rodzaj giełdowych i biznesowych oszustw jakie są teraz wprowadzane z Ameryki do Polski . Ja siedziałem w tym po sam nos i wiem co śmierdzi a co nie . Tego nie można się nauczyć , przez to trzeba przejść .
Dnia 2018-05-04 o godz. 11:07 ~MARK napisał(a): > Mieszko wyjaśnimy sobie jedną rzecz, mnie nie denerwują Twoje, Bolka,czy src wpisy,... ba uważam że w wielu kwestiach które tu poruszacie macie rację.Denerwuję mnie tylko nachalności i intensywności tych wpisów. Czy TY, lub WY naprawdę wierzycie, że zainwestowałem na T2P wszystko co miałem i czekam na 100zł z akcję ?. Czy TY lub WY uważacie że podejmuję decyzję o kupnie akcji na podstawie wpisów na forum ?. Pamiętam słowa które powiedział mi wykładowca: > To co się dzieje złego w spółce,dzieje się tu i teraz, a to co dobre, będzie się dziać w niedalekiej przyszłości. >
Mark i tu sie z toba zgodze chyba bym cie nazwal desperatem jakbys caly kapital wlozyl w spolke ktora jest niepewna,a szczegolnie te obiecanki ze umowy beda a nie ma do dzis ze prezes jedzie do wloch juz podpisywac a nie ma. bedzie oficjalne info na espi ze jest umowa wtedy uwierze a nie mamienie ze jedzie do wloch podpisywac ja tez tak moge sobie mowic,oficjalnie jak poda to na espi to jest wiarygodne zrodlo dla mnie