zobaczymy, tydzień Majowy może nie wróżyć dobrze a druga sprawa spółka jest pierwszy rok i nie wiem jak zareaguje na odcięcie - dodatkowo sama spółka cieszy się średnio zaufaniem jak by nie patrzeć konsekwentnie krok do przodu i 2 do tyłu, podsumowując ja się skusiłem ale czy dobrze zrobiłem sam nie jestem pewny :O
Zdecydowanie nie. Pomyśl. Spółka płaci blisko 8% dywidendy a nikt tego nie chce. Dzisiejsza sesja pokazała siłę Playa. Znajdą się oczywiście na forum frustracji, którzy naiwnie będą zakłamywali rzeczywistość. Potencjał wzrostu żaden. Nie masz nie kupuj. Nasz, zaakceptuj stratę i sprzedaj.
zobacz najpierw jaki dzisiaj obrót na play, zobacz na ilość transakcji na fixingu moze zrozumiesz ze gadasz głupoty, że nikt tego nie chce.Zainteresowani kupili pod dywidende i zrobili to w taki sposób, że kurs nie urósł, aby nie przepłacać.
Ty widzisz tylko cene po dzisiejszej sesji, ja widzę mega obroty czyli było sporo chętnych a ju samo zakończenie z ponad 97 tys akcji to tak-to jest petarda.