Dla tych co wieszczą puszkę Pandory mam akcje i sprzedam z drobnym zarobkiem a polemika z wami nie ma sensu.......
Infa będą i umowy też i cierpliwie czekam.....
Pozdrawiam akcjonariat i GNV też
Dnia 2018-04-26 o godz. 21:44 ~Ania napisał(a): > Dla tych co wieszczą puszkę Pandory mam akcje i sprzedam z drobnym zarobkiem a polemika z wami nie ma sensu....... > > Infa będą i umowy też i cierpliwie czekam..... > > Pozdrawiam akcjonariat i GNV też
Aniu przeciez cale forum caly czas usrednia i trzyma.przeciez caly czas ktos to odbiera:))))PSYCHOLOGIA.jak spadlo z 1,35zl na 67gr to nie oddadza ze strata.poczekaja na wybicie.przeciez na gieldzie trzeba byc cierpliwym i tak z takim nastawieniem doczekal do dzis,produkujac swoje madrosci na forumi
Dnia 2018-04-27 o godz. 14:03 ~leo napisał(a): > do ml... co za porównanie uniwersal do termo...ja w przeciwienstwie do ciebie pamietam tamte czasy i tą spolkę spek ... nie pisz bzdur...
universal,big,tonsil,exbud i 2 sesje w tygodniu i te papierowe zlecenia piekne czasy bez forum gieldowych i bez tych naganiaczy:))))
dochodzę do wniosku ze "Ania" jest średnio rozgarniętym naganiaczem, wiszącym na przerdzewiałym haku bzdury jakie wypisuje nie nadają się nawet do jakiegokolwiek komentowania. Gratuluje fixów, z których tak się "Ania" cieszyła...
Uniwersal rósł w czasie bessy król spekulacji. Ok oferta kupna 10 ,% do góry bez transakcji. Tu będzie podobnie tylko z widłami. Na giełdzie od debiutu banku śląskiego ...dzieciaki.
Pozdrawiam akcjonariat
Dnia 2018-04-27 o godz. 19:45 ~Ania napisał(a): > Uniwersal rósł w czasie bessy król spekulacji. Ok oferta kupna 10 ,% do góry bez transakcji. Tu będzie podobnie tylko z widłami. Na giełdzie od debiutu banku śląskiego ...dzieciaki. > > Pozdrawiam akcjonariat
no i odeszła w niepamięć zimna wojna koreanczykow-to tez odgrywało jakąś role( marginalna ale zawsze jakas) pozrawiam wszystkich( za wyjątkiem wiecie kogo)