Nikt mnie nie przewiózł na Krezusie . Wręcz przeciwnie , nieźle na nim wychodzę . Sprzedałem 9,5 kilo za 3,78 a odkupiłem 11 kilo za 3,05 . Teraz czekam na 30 kwietnia i dokupuje na maxa .
Dnia 2018-04-26 o godz. 22:09 ~mieszkolodz napisał(a): > Nikt mnie nie przewiózł na Krezusie . Wręcz przeciwnie , nieźle na nim wychodzę . > Sprzedałem 9,5 kilo za 3,78 a odkupiłem 11 kilo za 3,05 . > Teraz czekam na 30 kwietnia i dokupuje na maxa .
zapytaj gordona jak go przewiezli na minoxie po 33gr i jak to splacaja obligacje gordonku co niemasz nic do powiedzenia o minoxie tam niby gra 13-19 jest narazie
Dnia 2018-04-26 o godz. 22:09 ~mieszkolodz napisał(a): > Nikt mnie nie przewiózł na Krezusie . Wręcz przeciwnie , nieźle na nim wychodzę . > Sprzedałem 9,5 kilo za 3,78 a odkupiłem 11 kilo za 3,05 . > Teraz czekam na 30 kwietnia i dokupuje na maxa .
mieszkolodz krezus na dzis wsp 2,89 oporki 3,19-21 ja przejda zasieg 350-8 pozdr to tak z AT
Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :)
bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:))
Dnia 2018-04-27 o godz. 07:56 ~mause napisał(a): > Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :) > > bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:))
nie zawsze mause nie zawsze,ty jedynie co potrafisz na forum to obrazac i pisac bzdury
Dnia 2018-04-27 o godz. 08:04 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-04-27 o godz. 07:56 ~mause napisał(a): > > Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > > > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :) > > > > bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:)) > > nie zawsze mause nie zawsze,ty jedynie co potrafisz na forum to obrazac i pisac bzdury
obrazac???,jak masz akcje innych spółek to idz na forum tych wlasnie a nie tutaj pitol i fanzol na tym
Dnia 2018-04-27 o godz. 08:08 ~mause napisał(a): > Dnia 2018-04-27 o godz. 08:04 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-04-27 o godz. 07:56 ~mause napisał(a): > > > Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > > > > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :) > > > > > > bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:)) > > > > nie zawsze mause nie zawsze,ty jedynie co potrafisz na forum to obrazac i pisac bzdury > > obrazac???,jak masz akcje innych spółek to idz na forum tych wlasnie a nie tutaj pitol i fanzol na tym
po pierwsze to ty zakladasz post na termo jak tam krezus i glg w celu jakim .po drugie obrazasz po trzecie gdzie ja pisze to moja sprawa,po czwarte to nie jest twoj prywatny folwark forum bankiera i kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie ale ze sa niewygodne dla ciebie i grasz zyczeniowo
Aniu możesz napisać do mnie? Mój mail: bercik161616@gmail.com niech napisze każdy do mnie kto otrzymał maila od prezesa spółki, wymienimy się informacjami. Też takiego otrzymałem wcześniej. Powiem tylko tyle dla wszystkich że prezes jest słowny i jak mówi tak robi, powoli realizuje swoje plany. A niedługo powinny pojawić się umowy te 100mln euro wciąż aktualne, wkoncu mamy prezesa tej spółki Glocal Energy w Radzie nadzorczej naszej perły Termo2Power :) pozdrawiam niedługo tu będzie naprawdę grubo,. Przyszłym roku obstawiałam kurs ok 50-100zl nie ma co wcześniej i taniej sprzedawac. Niebawem większość to zrozumiecie o czym pisze dopiero po odpowiedniej raportach, ale wtedy i kurs będzie już znacznie wyższy. Dobrze że wyleeszczyli Bolka,src i Mieszko Łódź - największych naganiaczy na spadki na tej spółce i zarazem golasów bez akcji bez możliwości tańszego odkupienia, głupota kosztuje niech wyciągną lekcje na przyszłość. Ich nie pozdrawiam, jdynie tych, ktorzy są w posiadaniu T2P i GNV
Dnia 2018-04-28 o godz. 10:31 ~Albin napisał(a): > Rozsylanie informacji WYBRANYM inwestorom ? > > To jest karalne , prokurator będzie się cieszył :)
zal d..sciska:) ja nie musze miec dostepu do ,,tajnych,,inf-ja po prostu wiem ze sprzedam wysoko( logiczny ciag zdarzen-trzeba czytac infa ktore juz sa)
Dnia 2018-04-27 o godz. 07:56 ~mause napisał(a): > Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :) > > bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:))
poki co to ty sie skompromitowales postem jak tam krezus i glg wiec naucz sie grac bo od obrazania na forum nie zarobisz jedynie co poprawiasz swoje ego,poki co to ty na haku wisisz na termo nie ja
Dnia 2018-04-27 o godz. 08:07 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-04-27 o godz. 07:56 ~mause napisał(a): > > Dnia 2018-04-26 o godz. 21:51 ~Gordon napisał(a): > > > Podobno Ania dalej jest pod wrażeniem jak powiezli cię na krezusie.. Może napiszesz coś na ten temat...? :) > > > > bolek zawsze wygrywa nawet jak przegrywa,on jest jak master blaster,lord vader i joda-king bruce lee polskiej giełdy buhaha-dlatego zmienił nick bo go zlewali na maxa:)) > > poki co to ty sie skompromitowales postem jak tam krezus i glg wiec naucz sie grac bo od obrazania na forum nie zarobisz jedynie co poprawiasz swoje ego,poki co to ty na haku wisisz na termo nie ja
jakos mnie nie uwiera o dziwo:),ciekawe dlaczego?:)