A to dlatego że takiemu jak ap pozwalają na to. Już dawno powinien za to być rozliczony . Uwaliłeś jedną spółkę nie możesz otworzyć już kiedykolwiek drugiej. Wszystko w temacie. A nie 10 spółek po to aby mataczyć z vat i innymi
Hehe zgadzam się tylko ze to wszystko to celowe działanie. Prokuratura i służby wewnętrzne już są poinformowane i mają na niego oko podobnie ja na falente na hawe. Pewnie nie raz wygląda za okna czy to czasem nie idą do niego z kajdankami.
Tak tylko najpierw całe prawo spółek do zmiany. Tek kto uwala 6 spółek i ogłasza upadłość to coś nie halo Teraz nie ma wyjścia piechocki nie ma ludzi słupów wszyscy go zostawili. Nikt nie będzie się podkładał kto myśli za marne grosze których i tak nie płaci bo bankrut
krotka kwerenda: raczej nie ma dwuvienowki, ew. jest dobrze leczony. zdradza lekkie objawy paranoi. " podstawili mi noge", "uwzieli sie na mnie" "wszystko to wina PiSu" jesli nawet wariat to raczej niegrozny, poczytalny. Moze miec problemy z kontaktem z rzeczywistoscia i z bujaniem w oblokach. Moze nie potrafic przexhodzic od wizji do szczegolu (chunking down). ewentualna mozliwosc lekka schizofrenia.