Komunikat na pewno bardzo pozytywny. W piątek info o wygranym przetargu dla Policji teraz Wojsko, a z tego co widziałem na przetargach policji to 30.05 jest ostatni dzień zgłaszania ofert do kolejnej wielkiej dostawy. Konsorcjum PTR i Gregora z pewnością tam będzie. Osobiście uważam że tylko oni będą bo tylko chyba oni są w stanie podjąć się takich zamówień ale może się mylę. W ciągu 1,5 tygodnia się dowiemy :)
Prawda jest taka że wszyscy czekają na info o wynikach i czy "3" będzie z przodu ( biorąc pod uwagę odpis ), a przede wszystkim o walnym !!!, które zadecyduje ile dywidendy będzie wypłacone. A kasa za wynik za 2017 to nie wszystko. Czekam niezmiennie na info o zagranicy. Chiny, Ameryka Płd oraz Afryka no i nasz wschód !
Jedyne czego mi BARDZO brakuje to niezmiennie brak komunikacji z rynkiem. Szerszego wyjścia do potencjalnego akcjonariatu. Może jakieś wyemitowanie akcji by się przydało z PP ... akwizycje etc... Panowie gdzie rekomendacje spółki !!! Tego od lat brakuje, a dużo nie kosztuje.
Cena akcji MEGA ŚMIESZNA !!! ale nie ma co się dziwić... Nikt przy zdrowych zmysłach ( nie mówię o akcjach liczonych w setkach czy kilku tys, tylko więcej ) nie odda poniżej 4 - 4,4, a chętnych mało na zakup ( uważam że celowo ... ) bo nie ma jw. komunikacji z rynkiem. Ludzie nawet nie wiedzą co mogą mieć a później lament że spółka ma za niską płynność akcji ...
Ja osobiście czekam na info zarządu dotyczące strategii i rozwoju które chyba niedługo powinno już być. Prawda ?! oraz na koniec Maja kiedy to będzie info za Q1 2018, bo to pokaże jak sobie nowy Zarząd radzi. Wynik za 2017 to jeszcze nie ich praca.
Tak czy inaczej wierzę w tych ludzi, w to co pokażą i zrobią ze spółką.