• powrót na 8 zł? Autor: ~modern [46.76.125.*]
    jak tam myślicie? jedziemy ponownie na 8?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.6.254.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: powrót na 8 zł? Autor: ~tak [37.47.165.*]
    chciałbyś,
    teraz wywalają ci którym się udało kupic na poprzednim (bezsensownym) spadku a nie chcą tu siedzieć dłużej,
    ode mnie sajonara,
    polecam postudiować wykres od początku 4funa na giełdzie i skorelować sobie z wynikami,
    jakie mamy wyniki teraz i kurs - jeśli wyniki się utrzymają (a pewnie się jeszcze poprawią), to tu 20 to bedzie malo, no ale każdy robi jak uważa, zapraszam na bitevil i inne wynalazki, tam to się dzieje
  • Re: powrót na 8 zł? Autor: ~modern [46.76.125.*]
    i co z tego, że niewiadomo jakie wyniki od kilku kwartałów, jak kurs ma mega problem by przeskoczyć na dłużej niz kilka dni poziomy 11 zł. Zasada jest prosta. Skoro nie chce rosnąć to spada, a skoro są sprzedający, a brak kupujących to podaż coraz bardziej dociska.
    Bitevile mnie nie interesują, ale 4fu media przy 8 zł jak najbardziej :)

na razie od czasu tych pięknych wyników jesteśmy już kilkanaście procent niżej na kursie i to jest fakt. Skoro tyle kurs spadł, to kto powiedział, że nie może niżej? im więcej będzie zniechęconych do spółki tym większa szansa na to, bo jak widać tu nikogo nie interesują ani wskaźniki ani wyniki i bdb bo to zwiększa szansę na moje zakupy :D
  • Realizacja zysków i wyższe szczyty dalej? Autor: mik1004 [178.37.228.*]
    Spółka o małym zainteresowniu zachwyciła tych, jak przedmówca powiedział, co chcieli "na szybko". Wyniki w tej spółce to jedno, podaż i popyt drugie - zgoda. Ale analizując i od strony AT w dłuższym okresie i AF, to spokojnie zatrzyma się na 10-coś i pójdzie dalej na wyższe szczyty - tak mi się wydaje, mogę się mylić. Nie zdziwiłbym się jednak 14zł/15zł w okolicach początku czerwca po odbicu od obecnej realizacji zysków po szybkich wzrostach ;) Czy jest się czego bać? W tej chwili - chyba nie (oprócz komentarzy pana marcina...).
  • Re: Realizacja zysków i wyższe szczyty dalej? Autor: ~hehe [37.47.172.*]
    Pan Marcin S. odleciał już na dużo wyższe poziomy niż 4Fun :)))
  • Re: Realizacja zysków i wyższe szczyty dalej? Autor: mik1004 [178.36.218.*]
    Zdecydowanie, ale ktoś musi konkurować z NASA, choćby jakościowo to by wyglądało trochę inaczej... Tak czy inaczej, spółka chyba ma się dobrze i niedługo wjazdy na kolejne szczyty. Lub dalsze spadki, ale szczerze nie chce mi się wierzyć w proponowane tu 8 zł - raporty w tej spółce mało znaczą dla akcjonariuszy, ale bez przessady, coś znaczą!
  • Re: Realizacja zysków i wyższe szczyty dalej? Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    mnie bac? PRZY DOGLEBNYM POZNANIU ZYSKUJE NA WARTOSCI...
  • Re: powrót na 8 zł? Autor: ~nadzieja [37.47.172.*]
    Mam nadzieje ze tych paru w gorącej wodzie kąpanych już sie wypsztykało i zostają ci którzy wiedzą, że firma z takimi perspektywami nie moze byc wyceniana na jakies marne 40mln, toż to żart jakiś. Spółki zarabiajce milion dwa rocznie są wyceniane na ponad 100mln i akcjonariusze się cieszą jaką to mają dobrą i tanią(sic!) spółkę w portfelu. No szanujmy się!
[x]
DIGITANET 0,20% 203,80 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.