• dla cierpliwych Autor: ~Andy [89.64.7.*]
    Firma jest w dobrej kondycji z dobrym zarzadzaniem i juz niedługo bedzie widac to po wynikach a cena akcji jest coraz nizsza, pomyslcie logicznie dlaczego. Pare lat temu kupowalem Radpola po 8 zł za akcje i zarabiałem na nim, potem mnie długo w nim nie było ale od zapisów na nowe akcje znowu w nim jestem bo wiem ze zarobie na nim kilkaset procent. Pozdrawiam sprzedajacych bo dzieki nim mam juz ładny pakiecik
  • Re: dla cierpliwych Autor: ~Jason [89.64.26.*]
    Z tą spółką będzie bardzo prosta rozgrywka. Jak fundusze zobaczą dołek na wynikach, to rzucą się aż będzie wisieć na widłach parę dni, bo znają ją dobrze, a przede wszystkim sporo w dywidendach zebrali. Cierpliwość popłaca. Wyniki za 1 kwartał 2018 w połowie maja. Będziemy widzieć, czy poprawa w rentowności i przychodach zapoczątkowana w 3 kwartale 2017 jest kontynuowana. Pozdrawiam
  • Re: dla cierpliwych Autor: ~Długoterminowy [188.146.44.*]
    Troche naganiacie. Powiedzmy tak. Trzeba koncentrowac sie na tym na czym spolka zna sie najlepiej i na czym ma marze. Reszta do wywalenia. Pytanie tylko co zrobią z kasa jak sprzedadza np wirbet. Wg mnie sprzedaz tego to bedzie pozytywny impuls. A kasa powinna isc na skup akcji.
[x]
RADPOL 0,00% 1,93 2022-02-03 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.