• Bierność, mierność... Autor: ~dami [5.184.227.*]
    ...lecz wciąż wierność co najmniej do jutra a może i dłużej......i oby nie okazało się, że ...za długo. W sytuacji Echa fundusz zapasowy jako "poduszka" to tylko środek paliatywny, marihuana i nic więcej bo zasadą jest dobry plan i robota, nastał czas mieszkanie plus Morawieckiego, nagonka Inwestycyjna et cetera. Szkoda, że już nie handlują nieruchomościami bo to zysk nie nakładowy. Panowie, duża dywidenda to gwarancja w tym konkretnym wypadku, że nie nastąpi dodatkowe tąpnięcie po odcięciu a w konsekwencji bierność i mierność a wręcz odwrotnie prawdziwa wierność przynajmniej do nowego rocznego raportu, moim zdaniem.
  • Re: Bierność, mierność... Autor: ~dami [5.184.227.*]
    Uzupełniam: zysk nie nakładowy w przypadku transferu tak zwanego organizowanego od sprzedającego do kupującego a dla mnie prowizja.
  • Re: Bierność, mierność... Autor: ~Axaa [87.207.157.*]
    Dami/Co pan bredzi o jakimś mieszkaniu + PiSu?Dotyczy to mieszkań które sa w planach tego socjalistycznego rządu/PO w ramach "mieszkanie dla młodych" budowała ~50tyś lokali /rok
    Popyt na mieszkania jest i będzie- a bolszewia PiSu go nie załatwi... bo to jest po prostu PROPAGANDA/Ot co
    Co do Echa- Voodz się nie wypowiada; widocznie stracił chęć do dyskusji o spółce/Jutro walne , zobaczymy!
    Generalnie: Wypowiedz Dami trąci defetyzmem:))
    Axaa, czy to brednie czas pokaże a przy okazji już wiem, że nie tylko tenis ale też orientacja PO.
    Axaa,i jeszcze jedno defetyzm to brak wiary w zwycięstwo a ja wierzę więc teraz nie wiem czy użyłeś właściwego słowa? Sprawdź na wszelki wypadek!
  • Re: Bierność, mierność... Autor: ~olek [213.108.80.*]
    Dami, mieszkanie+ nie jest żadną konkurencją dla Echo. Oferta Echo skierowana jest do innych klientów. Echo to Spółka dywidendowa, a nie spekulacyjna (jeśli chodzi o kurs), tu nie ma co spodziwać się wzrosów kursu o 50 % w górę, ale D w granicach 25 % rocznie. To mało ??? Nie wim od kiedy jesteś na Echo, ale kupując nawet po dzisiejszym kursie w dwa lata będziesz miał zwrot z inwestycji z D przynajmniej 50 %. To mało ??? Panowie, spokojnie czekajcie na jutro i szykujcie konta na D. W tym roku jeszcze sypną dodatkowym groszem ponad 0,50 pln. Kapitał buduje się powoli.
  • Re: Bierność, mierność... Autor: ~axaa [87.207.157.*]
    Do Dami/No ... tak zrozumiałem Twój post/Tchnie z niego pesymizmem/Co do dalszych; tak , zawsze głosuję na przewidywalne partie środka ; PO jest taką, choć czasem mocno mnie wkurza bo nie zajmuje przewidywalnego stanowiska ,lecz kluczy i drepce:))
    Ale to NIE FORUM O POLITYCE/Co do tenisa: kocham ten sport i gram od lat!Polecam!
  • Re: Bierność, mierność... Autor: pakamera [176.221.121.*]
    Dnia 2018-04-24 o godz. 16:15 ~axaa napisał(a):
    > Do Dami/No ... tak zrozumiałem Twój post/Tchnie z niego pesymizmem/Co do dalszych; tak , zawsze głosuję na przewidywalne partie środka ; PO jest taką, choć czasem mocno mnie wkurza bo nie zajmuje przewidywalnego stanowiska ,lecz kluczy i drepce:))
    > Ale to NIE FORUM O POLITYCE/Co do tenisa: kocham ten sport i gram od lat!Polecam!

Dla jednych PO to "przewidywalna partia środka",a dla innych,to zorganizowana grupa przestępcza.Mając na uwadze kierownictwo,byłe i po części obecne,przychylam się do tej drugiej grupy.Miro,Zbychu,Zdzichu i dziesiątki innych klajniaków nadal mają duże wpływy.
    Dnia 2018-04-24 o godz. 19:25 pakamera napisał(a):
    > Dnia 2018-04-24 o godz. 16:15 ~axaa napisał(a):
    > > Do Dami/No ... tak zrozumiałem Twój post/Tchnie z niego pesymizmem/Co do dalszych; tak , zawsze głosuję na przewidywalne partie środka ; PO jest taką, choć czasem mocno mnie wkurza bo nie zajmuje przewidywalnego stanowiska ,lecz kluczy i drepce:))
    > > Ale to NIE FORUM O POLITYCE/Co do tenisa: kocham ten sport i gram od lat!Polecam!
    >
    > Dla jednych PO to "przewidywalna partia środka",a dla innych,to zorganizowana grupa przestępcza.Mając na uwadze kierownictwo,byłe i po części obecne,przychylam się do tej drugiej grupy.Miro,Zbychu,Zdzichu i dziesiątki innych klajniaków nadal mają duże wpływy.

To co pan pisze to jest żenada, i nadaje sie do prokuratury!Więcej rozwagi zaleciłbym!

• Re: Bierność, mierność... Autor: pakamera [176.221.121.*]
    Człowieku,ogarnij się.Wbrew opiniom niektórych środowisk,nie żyjemy w Państwie policyjnym.
    Jeszcze nie żyjemy ; ale za chwilę będziemy żyli/
    To jest forum o spółkach z GPW a nie o preferencjach politycznych/
    Nie mam żadnej przyjemności z panem polemizować/END!
  • Re: Bierność, mierność... Autor: ~marco [37.47.15.*]
    Niestety ale to Pan panie axaa zaczal politycznie wyjeżdżając z Bolszewia PiS a banda zlodzieji pozostanie tylko bandą i niczym więcej bez meritum
[x]
ECHO 7,14% 6,00 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.