• spokojnie skupuję Autor: markos28mr [176.103.74.*]
    Przy cenie 1,69-1,70 dywidenda to 1,75 % za pół roku ( do października ) w banku odsetki też takie same ale za rok. Po takich cenach spokojnie skupuję bez nerwów , a może wzrośnie to będzie dodatkowy zarobek.

• Re: spokojnie skupuję Autor: markos28mr [176.103.74.*]
    No jak w tytule. Udało mi się kupić przez te 3 dni 10 tys. po atrakcyjnej cenie. Mam jeszcze wolna kasę na 70k . Zdaje sobie sprawę ,że już po takiej cenie nie uda mi się kupić. Powoli będę to robił dalej oczywiście nie płacąc więcej niż muszę. Cena docelowa w ciągu 3 lat to cena z pierwszego notowania minimum 7,50 za akcję.Tylko spokojnie panie i panowie bez nerwów proszę.
  • Re: spokojnie skupuję Autor: ~Tak [185.93.94.*]
    Buhaha

U mirgosow cena tylko spada leszcz
    Porównaj do każdej emisji
    Kup i trać
    Spokojnie kolego o moją kasę się nie martw. Jest to spółka w tej chwili pewniejsza do inwestowania niż inne. Tauron i inne energetyki do 10 lat bez dywidendy. A tu widzisz te chytrusy po krytyce na forum dzielą się zyskiem . Nie dużo bo nie dużo ale tyle co lokata bankowa , a resztę na rozwój spółki . Czyli nie jest to strategia głupia i nakierowana na wyruchanie kogokolwiek.
  • Re: spokojnie skupuję Autor: ~Tak [185.93.94.*]
    Nie twierdzę że strategia jest tylko że ty. Naganiaj dalej wtopiarzu
    A ty co chcesz taniej kupić ? Już nie kupisz . A ja spokojnie jak w tytule.
  • Re: spokojnie skupuję Autor: ~TAK [185.93.94.*]
    DLACZEGO ? uważasz nie nie mam co z kasą robić tylko śmieci zbierać?
    Jeżeli tak to nie wiem co tutaj robisz . Nie masz akcji JHM i Nie będziesz kupował to po co się wypowiadasz. Bo rozumiem ,że jak nie jesteś zainteresowany spółką to nie masz o niej żadnych wiadomości i nawet poważnego wyrobionego zdania tylko wszystko negujesz . Ale ja mam konkretne zdanie na temat tej spółki . Jest rozwojowa , rozwija się , a wzrost kursu przyjdzie w odpowiednim momencie i będzie to powrót do ceny emisyjnej . Dlatego spokojnie skupuję. A ty zainteresuj się spółką lub spółkami które posiadasz lub zamierzasz posiadać. Jeżeli oczywiście posiadasz jakiekolwiek akcje lub masz zamiar jakiekolwiek kupić. A może jesteś tym który ciągle ma zamiar zagrać na giełdzie tylko od lat nie może się zdecydować i sieje pesymizm żeby potwierdzić ,że dobrze robi ,że nic nie kupilił ?
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.