• MIESZKO o której.... Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    ... ten 1 mln akcji będę mógł kupić bo przelew już idzie buhahahaha

golas bez akcji, golas bez akcji, golas bez akcji, golas bez akcji
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~Waldi [46.134.132.*]
    Wracaj do piaskownicy, tam twoje miejsce
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    o kolejny FĄFEL mieszka się znalazł, niejaki waldi - dużo was tam jeszcze czeka w kolejce na te akcje???

śmiało wpisywać się
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~bolek [37.47.11.*]
    Dnia 2018-04-20 o godz. 13:02 ~aaa napisał(a):
    > o kolejny FĄFEL mieszka się znalazł, niejaki waldi - dużo was tam jeszcze czeka w kolejce na te akcje???
    >
    > śmiało wpisywać się

wazne ze ty masz i wisisz z hakiem bo klepiesz juz tak rok:))))
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    mi dyndanie na haku odpowiada. na Fluidzie wiszę 3 lata a większość kupiłem po 44 gr. I tam i tu już niedługo będę miał poważne stopy zwrotu....

bolek przynajmniej nie skamle na forach spółek których akcji nie posiadam buhahahaha

w przyszłym tygodniu prawdopodobnie odwieszamy, mam nadzieję że jeszcze poprawimy komunikatami i ruszymy tak od 1 zł co byś miał z mieszko o czym rozmyślać wieczorami :)
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~al [77.79.194.*]
    he he oby od 1 :).. mam nadzieję, ze jeszcze trochę będą notowania zawieszone .. na początek infa z Włoch a później umowa z autor. doradcą ..
    ps. chlopaki zawału dostaną, :)

• Re: MIESZKO o której.... Autor: ~bolek [37.47.44.*]
    Dnia 2018-04-20 o godz. 14:10 ~al napisał(a):
    > he he oby od 1 :).. mam nadzieję, ze jeszcze trochę będą notowania zawieszone .. na początek infa z Włoch a później umowa z autor. doradcą ..
    > ps. chlopaki zawału dostaną, :)
    >

hehe juz to bylo przerabiane jak to po 1zl nie kupimy musicie cos nowego wymyslic a tacy inwestorzy co buchaja no forum to zwykle naganiacze jak ty aaa
  • Re: MIESZKO o której.... Autor: ~Mikołaj [37.47.79.*]
    A kogo to obchodzi czy ty chcesz czy nie chcesz mieć i czy masz czy nie masz akcji . koleś idź na górę je i kręć 50 te kółko ,:))
[x]
COREY 5,56% 0,23 2026-04-17 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.