• Elemental a hossa na surowcach . Autor: ~Mario [89.161.2.*]
    Dziwi fakt , że w czasie kiedy notowania surowców biją rekordy ( aluminium ) , notowania firmy zajmującej się ich odzyskiem dołują ;
    firma zajmuje się przecież przetwarzaniem odpadów elektronicznych i odzyskiem z nich całej gamy wartościowych metali oraz obrotem nimi ;
    wiadomo , że efekt tych wzrostów zobaczymy w wynikach dopiero za kilka miesięcy ale moim zdaniem warto już teraz zaopatrzyć się w akcje tej firmy ;
    to jest tylko moja opinia ; każdy niech się kieruje swoimi spostrzeżeniami a najlepiej dużo poczyta o rynku recyklingu i samej spółce ;

• Re: Elemental a hossa na surowcach . Autor: ~zbyzwro [81.190.230.*]
    Jeśli za IV kw. nie będzie około 30 mln zysku netto to znaczy, że są kłamcami. To, że kurs spada, nie jest dziwne przy takim akcjonariacie. Należy pokazywać zyski i wypłacać dywidendę.
  • Re: Elemental a hossa na surowcach . Autor: ~Kris [94.254.144.*]
    Tylko że dywidendę chcą sobie wypłacać to tak zwana lipna spółka
  • Re: Elemental a hossa na surowcach . Autor: ~Kawus [88.156.86.*]
    Mnie to też dziwi, obserwuję tą spółkę, nie siedzę w akcjach długo. Mimo iż tematem mojej pracy mgr był recykling metali itp,
    Krezus odjeżdża aż miło a ten gniotek stoi, ale jestem dobrej myśli i dokupię w tym tygodniu jeszcze może z 10 kilo żeby uśrednić w dół. Pozdrawiam i życzę zarobku
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.