• aktualny e-mail do spółki Autor: ~xxx [37.248.158.*]
    Mam prośbę nie mogę wysłać maila do spółki , czy ktoś mi może wskazać właściwy- aktualny adres bo : alejasamochodowa@ alejasamochodowa.pl nie działa
  • Re: aktualny e-mail do spółki Autor: ~xxx [37.248.158.*]
    podajcie aktualny adres , chcę wysłać to:

Adam Kowalski <adamk9777@gmail.com>
    16:01 (18 minut temu)
    link

link
    link
    do alejasamochodo.
    link

Dzień dobry, jestem wytrwałym inwestorem w akcje Państwa Spółki, ale od pewnego czasu ja oraz wielu innych inwestorów obserwuje dziwne działanie moderatora strony aleja samochodowa polegające na tym,że nie kasuje on zgłaszanych do usunięcia postów osób, które dążą do zbicia ceny akcji spółki( działających również ze szkodą dla spółki) a wręcz przeciwnie usuwa inne posty- merytoryczne.Podobnie jak inni wyciągam z tego wniosek,że:1) albo moderator współpracuje z kilkoma osobami posługującymi się różnymi nickami  i w celu jemu wiadomym postępuje w ten sposób  2) czego nikt by nie chciał jest to działanie Państwa Spółki w jakimś celu, co można tylko spekulować.

Mając na uwadze ten problem uważany przez wielu akcjonariuszy za poważny proszę o ustosunkowanie się do zgłoszonego problemu i zmianę moderatora bądź zmobilizowanie go do dbania o interes Spółki i jej akcjonariuszy oraz zablokowanie na forum użytkowników o IP: 109.207.108*, 5.184.226*, 5.184.225*a Państwa o wyciągniecie wobec nich konsekwencji, a resztę IP niech Moderator wyszuka, bo za coś pieniądze chyba bierze, Czekam z niecierpiliwością na ustosunkowanie się Zarządu Spółki do powyższego problemu,
    pozdrawiam 
    link
  • Re: aktualny e-mail do spółki Autor: ~abc [165.225.38.*]
    A co ma Aleja Samochodowa do moderatora na portalu Bankier? Pisz do Bankiera.
    Dnia 2018-04-19 o godz. 16:31 ~abc napisał(a):
    > A co ma Aleja Samochodowa do moderatora na portalu Bankier? Pisz do Bankiera.

Dnia 2018-04-19 o godz. 16:31 ~abc napisał(a):
    > A co ma Aleja Samochodowa do moderatora na portalu Bankier? Pisz do Bankiera.

a co ,może nic?- to dotyczy ich spółki a może portal bankier robi to za free dla alei

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.158.*]
  • Re: aktualny e-mail do spółki Autor: ~daro822 [94.254.177.*]
    Po znaku @ widzę przerwe
    Dnia 2018-04-19 o godz. 16:53 ~daro822 napisał(a):
    > Po znaku @ widzę przerwe

Dzięki kolego ale u mnie nie ma spacji, kopiuję adres wcześniej wysłany- tam nie ma spacji. Jeśli możesz to spróbuj to skopiować i wysłać albo coś- może mam jakiś problem z kompem ale bardzo chcę to wysłać do zarządu, bo z trollami tylko oni mogą coś zrobić, oczywiście jeśli zechcą
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.169.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.158.*]
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać