• Robią co chcą..... Autor: ~Zniechecony [89.68.35.*]
    A my możemy tylko
    a) sprzedać,
    b) patrzeć,
    c) domyślac się....
    Spółka giełdowa z takim projektem a bawi się w robienie z ludzi balona..... normalnie wstyd i .... szkoda czasu na pisanie..... ps. Kiedys ktoś ich też tak będzie rolowal. .. dzisiaj ty, jutro ciebie.... pozdrawiam optymistów ....
  • Re: Robią co chcą..... Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    biedaczek :( poklepac po pleckach ??? Sprzedaj i skonczy sie ten horror
  • Re: Robią co chcą..... Autor: ~Zniechecony [89.68.35.*]
    Możesz poklepac. ... albo lepiej podaj nazwę tych prochów po których zobaczę ze gruby skupuje. ...
    zacznij logicznie myslec to nie bedziesz szukac odpowiedzi od innych na tacy .A najlepiej zacznij od cwiczenia cierpliwosci .Gielda to nie zdrapka ...
  • Re: Robią co chcą..... Autor: ~robin [37.47.234.*]
    jak to sie mowi najpierw trzeba postraszyc zebrac plony od wystraszonych,widac zniechecony gul ci skacze ale jak sie nie podoba spolka sprzedaj i bedziesz mial lzej na sercu bo nerwowy strasznie jestes jak nie wytrzymujesz cisnienia wylacz notowania bo pamietaj akcje przechodza od niecierpliwych do cierpliwych a co zrobisz to twoja prywatna sprawa
    ja tam bym wolal zeby oddal komus cierpliwemu bo co ja tu zarobie z takim akcjonariatem :( ???
  • Re: Robią co chcą..... Autor: ~Zniechecony [89.68.35.*]
    Uwierzcie mi bardziej cierpliwych jak ja nie znajdziecie.... pamietam jeszcze czasy m10 jak coś wam to mówi. ....
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.