• cos nie tak z pracownikami GPW Autor: ~hmm [109.207.102.*]
    proszę zerknąć tak jak tu pisze => https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-upomnienie-spolki-MACRO-GAMES-SA-7579799.html
    jesli pokazą raport kwartalny 2017 za IV nie będa zawieszeni

ale czy ja zle czytam ?
    raport kwartalny pokazali https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-Raport-za-IV-kwartal-2017-r-7578947.html

21.03.2017

czy moze nie czytają ;) urzędnicy sami swoich przepisów ;)

cytuje =>

W powyższym kontekście należy wskazać na niedochowanie przez spółkę MACRO GAMES S.A. powyższych wymogów co do trybu i warunków publikacji raportu rocznego za rok obrotowy 2017 obowiązujących
    w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect, którego przekazanie zwalniałoby tę spółkę z publikacji raportu kwartalnego
    za IV kwartał 2017 r.

czyli jesli udostępnia KWartalny zwalnia ich z tego ;) a moze ja zle rozumie ?
    TYLKO KWARTALNY JUZ POKAZALI
  • Re: cos nie tak z pracownikami GPW Autor: ~XXXX [62.87.254.*]
    przyczyną zawieszenia notowań spółki jest rozwiązanie umowy z animatorem rynku , odwieszą jak podpiszą nową umowę z animatorem
  • Re: cos nie tak z pracownikami GPW Autor: ~KoniecGry [188.146.235.*]
    Aby podpisać to Ukry muszą przyjechać z Ukrainy. Widać nie śpieszno im :) a po co mają gnać jak to trup przecie.
  • Re: cos nie tak z pracownikami GPW Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    A ile %RG ma ten trup?
  • Re: cos nie tak z pracownikami GPW Autor: ~KoniecGry [195.191.163.*]
    Dnia 2018-04-20 o godz. 12:39 ~Luz napisał(a):
    > A ile %RG ma ten trup?

jak byś przeczytał ostatni komunikat, to ukry nie "skonsumowali" tej transakcji zasłaniając się brakiem dokumentacji. Prawdopodobnie wycofają się z tej transakcji "tyłem", tzn. pozwą sprzedającego w sądzie ukraińskim a po zakończeniu sprawy nie będą mieli nic wspólnego z MGS. I tu jest wielki problem, bo ukry złożą oświadczenie do nieistniejącej RN i kicha. Wy będziecie myśleli że oni wciąż są w MGS a ich już dawno nie będzie ale to i tak już nie ma znaczenia.
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.