Co teraz w końcu macie ? Green Ventures czy Termo2 czy jedno i drugie . Ja dalej widzę ten sam kufel z tym samym piwem . Ten Green Ventures jest / będzie notowany ? Termo2 schodzi z notowań czy zostaje . Teraz będzie że Green Ventures złożyło zamówienia w Termo2 ?
Wymiana akcji Termo2Power S.A. na udziały w spółce Green-Nanotech Ventures Sp. z o. o.
Z udostępnionego Spółce Termo2Power S.A. aktu notarialnego (sporządzonego 13 kwietnia 2018 r.) wynika przeniesienie na spółkę GNV 54,30% akcji Spółki Termo2Power: aport 10 860 200 akcji wart 16 290 300 PLN. Przeniesienie zadeklarowało 18 Akcjonariuszy Spółki.
Tu jest jasno napisane że jest to wymiana akcji aportem czyli 16 mln. zł jest teraz prywatną własnością Green Ventures której właścicielem jest Holender . Innymi słowy pieniądze są jego . Green Ventures jest spółka z.o.o. czyli umywa ręce od wszelkiej odpowiedzialności . 18 akcjonariuszy dało się wydymać z kasy na własne życzenie .
Jeszcze jedna rzecz : konwersja akcji to jest zmiana statusu akcji na akcje o innym statucie . Tutaj nie ma tego , tutaj jest wymiana aportem na pieniądze . Nikt tego nie zauważył ?
Spółka GNV jest obecnie spółką zoo. W najbliższym czasie zostanie przekształcona w akcyjną i przygotowana do wejścia na główny parkiet. Ten proces może potrwać do roku.
Dnia 2018-04-19 o godz. 07:46 ~michu napisał(a): > Nastepny bez akcji
ja tez bez akcji term a bede tu pisal bo bardzo mnie ciekawia te bajki poki co z infami,jak sie pojawia fakty czyli umowy nie ustne a pisemne na espi bo takimi infami mnie spolka narazie nie przekonuje niech pokaza fundamenty a nie konwersje niewiadomo jakiejs spolki gnv,do tegp spolka nie wywiazuje sie z obowiazkow i gielda po raz 3 zawiesza spolke,mamienie ze prezes jedzie do wloch i podpisze umowy narazie nic takiego nie ma .ps teraz takie czasy ze trzeba byc ostroznym na kasynie bo tak mozna nazwac gielde po przekretach i mamieniu prezesa na spolce getback
dzieki ze ze spoldzielnia sie martwicie o nasze akcje, zwlaszcza na zawieszeniu i fixie potrzeba doradcow. Czemu wtedy manipulowaliscie kursem to zrozumiale, ale teraz na zawieszeniu i na fixie, to nie kumam, przeciez nie mozna sprzedac. Pamietajcie od podpisania, to dzien lub dwa zanim odwiesza, a jeszcze nie znalzli tego nowego biura haha. Wiec poczekacie sobie... Oby te zawieszenie trwalo jak najdluzej i aby spolka pozamykala w tym czasie jak najwiecej wiecej tematow.
ps. Jak Govena, tez sie przygladacie? Tam wielki wzrosty. po ok 20% nawet :))
mowie ci to zwykle pionki ale spekulanci-I WIEDZA DOSKONALE ZE ZAROBIA...JESLI NIE PODADZA PRZED ODWIESZENIEM INFA ZWIAZANEGO Z ABB I UMOWAMI..a to sie moze nie udac i licze na to!
Dnia 2018-04-19 o godz. 08:32 ~kram napisał(a): > ja bym twierdzil ze spoldzielnia. Zaraz jeden moze wyskoczyc ze uzywa niby AT, ze niby robi kolka (razem robia) itp.
o czym chlopie piszesz jaka spoldzielnia pierwszy raz slysze zeby inwestor sie cieszyl ze spolka zawieszona i nie notowana na gieldzie;)))ps jak mozna robic kolka jak spolka zawieszona a po drugie owszem robilem kolka jak spolka byla na ciaglych a teraz jak notowana na 2 fixach jak ty chcesz robic kolka przy tak marnym zainteresowaniu i obrotach a pisanina o spoldzielniach az peklem ze smiechu
Zainteresowanie spółką trwa w najlepsze. Bez was oponentów nie byłoby ruchu na forum. Dobrze że martwcie się o nasze pieniadze bo to takie ludzkie. Ja mam akcje tej spółki od początku notowań. Jestem przekonany do tej technologii oraz determinacji prezesa do wdrożenia do masowej produkcji urządzeń których zapotrzebowanie będzie olbrzymie. Tu potrzeba więcej czasu i cierpliwości . Marzenia o 100zl akcji Narazie włóżmy między bajki ale w życiu wszystko jest możliwe
Dnia 2018-04-19 o godz. 07:59 astir3964 napisał(a): > Zainteresowanie spółką trwa w najlepsze. Bez was oponentów nie byłoby ruchu na forum. Dobrze że martwcie się o nasze pieniadze bo to takie ludzkie. Ja mam akcje tej spółki od początku notowań. Jestem przekonany do tej technologii oraz determinacji prezesa do wdrożenia do masowej produkcji urządzeń których zapotrzebowanie będzie olbrzymie. Tu potrzeba więcej czasu i cierpliwości . Marzenia o 100zl akcji Narazie włóżmy między bajki ale w życiu wszystko jest możliwe
poki co to ja nie widze zainteresowania,a pisanine jak to nie kupimy juz po 1zl kurs min narazie 53gr wyrzucony na 2 fixy alerty 3 zawieszenie spolki przez gielde mamienie umowami poki co takich nie ma,pisanina o buffetach itd kasy poki co tez zero raportowanie opoznione,wiec nasza pisanina ma sens