Uwaga. Sprawdzałem to wiec podzielę się z Wami ta informacja w osobnym wątku. Do akt rejestrowych spółki nie zostały zgłoszone żadne zmiany w tym roku. To znaczy, że zmiana zarządu, statutu, akcjonariatu jest tylko na papierze. Jak wiemy od pierwszyvh zmian, choćby w zarządzie minęło już bardzo dużo czasu. Znajdźcie w wyszukiwarce krs Domenomania.pl i zadzwońcie do sądu krs wydział vi we Wrocławiu. Akta krs spółek są jawne wiec udzielą Wam informacji. W mojej opinii to conajmniej dziwne aby inwestorowi nie zależało na dokonaniu zmian bo umowa po 3 miesiącach rozwiąże się sama z mocy prawa.
Proponuje tez zadzwonić do Domenomanii i zapytać o przeprowadzkę do Warszawy. Powiedzą Wam, że o niczym takim nie maja wiadomości i dalej maja świadczyć te same usługi...
Udział Mobilum tutaj budzi moje największe obawy. Myślałem, ze chcieli się dostać na giełdę i tym faktem uwiarygodnić swój biznes. Natomiast oni nawet na papierze nazwali spółkę Blockchain Lab, a nie Mobilum. Tzn nie podbuduje sobie marki. Myślałem, że to będzie ruch przed crowd sale tych ich tokenów (których się nie sprzedało więcej od miesiąca wg info na stronie) ale oni w ogóle odcięli się od tematu domenomani i ani słowa o tym czy o na connect. Jeśli do tego dodać, że nie złożyli żadnych papierów do krs to mogło w ogóle nie dojść do transakcji. Nie zapłacono ceny, umowa sie rozwiąże i cześć. Takie są moje obawy..