Pytanie dlaczego kurs nie poleciał na łeb po takiej informacji??? Umowa z fundem jest podpisania, czemu coś takiego się dzieje. Jedno wytłumaczenie za pol roku przymusowy wykup akcji za 0.50 zeta
Rozmawiałem z pracownikiem z 10 letnim stażem tej firmy.
Moje pytanie na jego widok - co tam w POLKAPIE. Odpowiedz - już tam nie pracuję.
Ludzi nie szanują i płacić nie chcę, mają marne pojęcie o tym biznesie. Odchodzą ludzie bardzo wartościowi, którzy tam pracowali LATA. Kierowców inwigilują GPSami, pchają kasę tam gdzie nie trzeba.
Aż trudno uwierzyc ze p. Sobieski tak wtopil a kupowal sporo akcji . Jak długo Waszym zdaniem firma jeszcze bedzie produkować? A moze juz w tym miesiacu beda zwolnienia ? Bankructwo /bo to chyaba tutaj grozi/ bedzie za pół roku czy szybciej ?
Witam Jest nowy raport i kurs zjezdza w doł.Wreszcie wzieli sie do roboty sa szanse na zamowienia. Podobno tyły finnansowe zamkneli i z tymi co odeszli z konkurencja tzw wewnetrzna jakos zaczynaja powoli sobie radzic .Kluczowy jest najblizszy miesiac .Bylo spotkanie z zaloga - oby rozmowy cos daly i 1 czerwca zaswiecil tu jakis promyk nadzieji.Czekamy na klepniecie przez sad sanacji jakies szanse na wyjscie sa. Pytanie czy zdaza i czy pokaza sie z dobrej strony. Na razie 10 tego miala byc wyplata dla pracownikow....