Prezes wie co robi - to jest w-g Ani . Tłumaczyłem jak krowie na granicy . Jak pastuchowi co mu panieńskim rumieńcem dzięcielina pała . Z pociągu krzyczą hejże perony ! a z peronów tylko puste echo .
A Brouwer oddał akcje do GNV zamrażajac je zamiast żenić ulicy... Tak bardzo logiczne samarytaninie taki sam jak bolek (mitoman, który robi idealne kolka, a jak jest tak jak na govene to nagle okazuje się, że jednak tam go nie było), src i paru innych
Macie mizerne pojęcie, bo zawsze myślalem, że jak spółka jest wydmuszka to winduje się kurs i żeni papier u góry, ale widać nowe zasady wymyślacie. Prezes Brouwer zamiast uciekać z wydmuszki to zamraża swoje akcje, to jaki ma z tego zysk? Bo pensji też nie pobiera...
Skąd wiesz że nie było na temat demonstracji też to pisaliście powiem szczerze że też nie podoba mi się to nie wypełnianie obowiązków giełdowych przez prezesa to może świadczyć o braku wiedzy albo zapracowaniu...
Dobrzy ludzie to z was, którzy całymi dniami nadają jak to jest źle nie posiadając akcji. Czytaj ze zrozumieniem, chyba, że Ty nie skonczyles podstawówki, a nie Brouwer. Gdyby to był walek to Brouwer robiliby pompę do góry i sypal by akcjami, a nie przenosil do innej spółki. Do tego zobacz, że usilnie chciał mieć ponad 50% akcji.
Dnia 2018-04-16 o godz. 23:49 ~T2P napisał(a): > A Brouwer oddał akcje do GNV zamrażajac je zamiast żenić ulicy... Tak bardzo logiczne samarytaninie taki sam jak bolek (mitoman, który robi idealne kolka, a jak jest tak jak na govene to nagle okazuje się, że jednak tam go nie było), src i paru innych > > Macie mizerne pojęcie, bo zawsze myślalem, że jak spółka jest wydmuszka to winduje się kurs i żeni papier u góry, ale widać nowe zasady wymyślacie. Prezes Brouwer zamiast uciekać z wydmuszki to zamraża swoje akcje, to jaki ma z tego zysk? Bo pensji też nie pobiera...
tak kolego najlepiej walic w osobe typu bolek bo on winny ze zawieszaja kurs najlepiej klepac jak to bedzie 5-10- nawet 100zl najlepiej pisac o buffetach a to gielda zawiesza kurs bo brak umowy z autoryzowanym doradca nie dostarczyli gieldzie to co ten prezes robi jak nie potrafi przestac kopi umowy z autoryzowanym doradca w terminie zastanow sie co ty chlopie piszesz ja jak beda hity czyli fakty umowy a nie kity tez sie zainteresuje kupnem a narazie to kity sa przypominajace mi getback
Tych akcji nikt nie kupi nie ze zawieszone ze dparszywionionr. Jeśli wyjdzie jakiś wałek z infami to zegnajcie pieniadze (bumech minox govena getback ) masakra!