• hahaha i pytek Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    jak tam ahahha gdzie te poterzne zrzuty ubieranie zawieszenie spolki i upadlosc? czekam na ciebie przy jeden zeta bedziesz bral razem z komunikatami :)
    z uszanowaniem masik ten ktory rekomendowal kupno przy 40gr i nizej
  • Re: hahaha i pytek Autor: ~Pytek [94.254.236.*]
    Na razie na Twoim. Graty. Tym nie mniej pamiętaj ja kupić mogę ale TY musisz sprzedać. BTW odezwałem się ostatni raz, wywołany do tablicy, bez urazy ale dla mnie to dziecinada i strata czasu. RESUME pamiętaj, że do pokera musisz mieć zimny umysł a bije euforia po oczach. Ad spółki nie zdziwi mnie zrzut jutro. Upadlosc to sąd. A KNF i zawieche możesz mieć w każdej chwili.over
  • Re: hahaha i pytek Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    tak tak iale przciez ty ponioc caly czas pisales ze masz akcj to jak to jest w koncu? dziecinada jest siedzenie na forum i naganianie na spadki tak jak to robisz teraz psizac zpo raz kolejny , ze moga zawiesic , to podaj mi kolego paragraf ktory daje knf taka mozliwosc bo nawet bez rn nie moge tego zrobic a tym barzdziej po tym infiektore znowu nic nie wnosi ba sa w sanacj iktora chroni spolke . komunikaty i raporty podaja wiec nie ma zadnych podstaw o zawieszenia notowan indatay wiec nie wprowadzaj w blad bo to predzej podchdozi zwieszenie ale twojej osoby.
    a co do euforii to tutaj jeszcze daleka droga naj[ierw gosciu msuial odebrac akcje slabym teraz dopeiro bedzie ciagnal je do gory do moementu az w arkuszu nie bdzie zlecen na es tak to wyglada . jestem na gpw 10lat i widzialem nie edna taka zagrywke, pai zapamietaj jedno zawsze jest na moim.
    marsik!
  • Re: hahaha i pytek Autor: ~grzes [188.146.128.*]
    Zgadzam sie
    @Marsik
    Jesteś gotów na jakas konstruktywna polemike? Tylko gadka czy był zrzut czy tzw zanizanie przed odpalem mnie nie interesuje, to tak na wstępie. Proponuję pociągnąć temat wczorajszego komunikatu BIGa w kontekście upadlosci. Konkretnie interesująca jest data wypowiedzenia. Wg mnie do wczoraj mozna bylo oceniać, iż banki nie biorą na poważnie opcji upadlosci likwidacyjnej. Jeśli na dniach będą kolejne wypowiedzenia to opcja piach zaczyna być niestety wysoce prawdopodobna. BIG tym ruchem przekreslil również możliwość ugody z pozostałymi bankami. Rezygnacja RN to było votum wobec koncepcji restrukturyzacji w pomyślę zarzadu. Np taki Miller mający tam nieźle wpływy wśród bankierow i bankowcow zdawal sobie sprawę, że szantaż nic nie da. Przecież ta propozycja ugody sprowadza się nie tyle do restrukturyzacji a co do dalszego finansowania. Idt nie jest za duża żeby upaść, to nie ten case co jsw czy teraz gbk.Dpbra dość laboratu. Chcesz pogadać?
    w kltorym moemencie napsialem tekst typu zanizanie przed odpalem itp? ja pisalem kiedy nalezy akumulowac spolke bo jest tania do wybicia sam z kumpel mialem 10% wszystkich akcji pod progiem orzenilismy od poniedzialku do wczoraj 80% wszystkich akcji w przedziale 53-58 calosc stala do 64 niestety komunikaty pokrzyzowalyplany a tak by msie pozbyl calosc. wiec psialem gdzie kupuwac i gdzie robie dystrybucje czego jeszcze oczekujesz? slucham pociagnij temat upadlosci ktora juz jest ogloszona i wszystko jest w cenie jakeigo komunikatu sie boisz zawieszenia wiem to w taki mrazie podaj mi przepis ktory moze zawiesic indate biorac pod uwage jeej sytuacja finansowa. Tutaj wszystko jest jasne upadlosc raporty sa wiec podstaw do zawieszenie nie ma zadnych rozumiesz to? to ze ty sobie piszesz u upadlosci likwidacyjnej to ja sobie moge rozwnizej napsiac ze bedzie wielki inwestor ktory przejal 50% akcj iz wynku i wyprowadzi spolke na prosta i zajmie sie arbitrazem na kryptowalutach tak smo realne jak twoje zalozenia. czy ja w ktoryms punkcie napisalem , ze wierze w spolke ? ze jest to swietny biznes itp? nie kupilem spekulacyjnie bo latwo firme o kap 2,6 mln wybic i tak sie stao i moi mzdaniem to nie koniec tego ruchu. graelm to samo na almie na cube i na wielu wielu wielu innych trupach i tutaj tez sie sprqawdzilo. chcesz pogadac dalej? ja jestem traderem zajmuje sie tym od 10 lat. po twoim styl uwypowiedzi swnioskuje ze pracujesz na jakiejs cieplej posadzie w banku i nie masz pojecia czym jest spekulacja
    ah i zeby byl ojasne wczoraj zrobilem z kolega tutaj 40% obrotu dziennego to tak na marginesie bo twierdziles ze moje zlecenia a nieznaczace . zeby nie byc goloslownym 44-43 odbieram calosc i spowrotem wchodze pod prog , pewnie keidys mnie zlapia ale jak narazie zarabiam a nie siedze calymi dniami na forach i psize o zawiasach
    Pyskowka niestety.Ze sposobu komunikacji odnoszę wrażenie, że jesteś mitoman i tyle.Pomimo tego życzę Ci powodzenia, bez odbioru
    zdziwilbys sie za to po twoim stylu wyypowiedzi moge stwierdzic jedno. duzo psizesz a malo robisz na gpw. ciagle mi nie podeslales dokumentu ktory mowi o tym, ze spolka moze zostac wykluczona w sytuacji idnaty. czekam
  • Re: hahaha i pytek Autor: ~hahaha [89.64.54.*]
    Puste faktury, manipulacja kursem, GPW może zawiesić kiedy chce
    sorry jaka manipulacja kursem? jakie puste faktury masz clzowiek udowody bo to co psize sz podchodzi pod prokurature rozpowrzechniasz nieprawdziwe informacje o spolce
  • Re: hahaha i pytek Autor: ~hahaha [89.64.54.*]
    Pod prokuraturę to podchodzi start zarząd i RN
    @marsik
    W ramach ostatniej szansy zagaduje, choć bez jakieś szczególnej nadzieji na konstruktywna rozm ale kto wie. W kwestii manipulacji i KNF nie musisz mieć dowodu, wystarczy tzw podejrzenie. Były uchwały o bybck w kontekście ujemnego cf od praktycznie początku Raportowania? Były wywiady prez o niedowartosciowaniu?jest casus RKK wystarczy.
    Pyt grasz na wydmuszek lub odbicie zdechlego kota czy na uratowanie spółki?
    @marsik
    Ad euforii, mialem na myśli Twój stan emocji. Ad mojej pozycji na Idt zamknąłem w pt, była mikro, nawet eksybist podałem na tym dzieciakowatym forum po pojawieniu się Jonasza vel chodzik księżycowy. Nie chce nikomu psuć p&d ale bez urazy powatpiewam czy Ty stanowisz istotne vol w tej podbitce. Jeśli chcesz merytorycznie mogę wejść w dyskurs z Tobą?W szczególności rozwijać kwestie przez Ciebie poruszone zaczepnie na początku typu upadlosc, KNF,zawiecha , generalnie pytania typu co dalej.Jestes gotów?
    marsik
    Późnym wieczorem zerknę tutaj
[x]
INDATA 6,90% 0,31 2018-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.