Dnia 2018-04-20 o godz. 16:16 ~marko36 napisał(a): > Będzie dywidenda 0,12 zł na akcje. --------------------- mam nadzieję, że pierdół nie piszesz jak ci z polmexu. Kiedy info?
Dnia 2018-05-11 o godz. 13:15 ~wiatrak napisał(a): > a ktoś te akcje ma !!! ??? lata dołowania i upokarzania !!! . Ciekawy jestem ile mają naprawdę koguciki tych akcji !!! ------------------------------------
w ostatnich latach raczej mało ściągnęli z rynku, muszą iść inną drogą,
Ahoj. Ja obserwuje do konca. Nie przeszkadzam. Moze tym razem to nie zabawa. Termin dywidendy jeszcze nie ustalony a oni jez grzeja entka ostro. Tu bedzie sie dzialo.
coś kręcą .apelowałem o szacunkowe wyniki kwartalne ,spółka zaczęła podawać .teraz cisza (21.05.2018).coś kręcą .ważne że ulica nie bierze i podejrzewam ,że nikt tego nie ruszy (kogutom nikt nawet spekuła nie ruszy -chyba ,że samotny wilk )-nie te czasy .
Przez te lata doświadczeń nikt samotnie nie ruszy na krucjatę by nawrócić i oddać entka giełdzie i prawom tu rządzącym. To NTT sam w sobie, czyli zarząd musi zrobić. Myślę, że tak właśnie się teraz dzieje.