właśnie dzięki takim niemierzalnym zaletom indata jest dużo warta, dla wielu biznesmenów jest to niezły kąsek i dlatego ją uratują albo ktoś to przejmie za grosze, choć scenariusze mogą być różne
Marka i pozycja lidera na rynku to nie są tanie rzeczy. Puki co, Indata nie straciła tych atrybutów. Nie mam najmniejszych wątpliwości, że są chętni na przejęcie. Ponad trzydzieści procent obrotu w czwartek i piątek świadczy o tym, że papier cieszy się dużym zainteresowaniem, bardzo dużym.
W czym Indata jest liderem? Status gold microsoftu ma chyba z 50 spółek w Polsce. Indata ma kontrolę z KAS, mega dużo syfów w postaci dotacji, które mają okresy trwałości jeszcze po kilka lat. Najgorsze jest to, że odeszły osoby, które miały świadomość co tam było, nowa ekipa nie ma pojęcia o dotacjach.
Heheh, widać że Ty Syfilis, masz mega pojęcie o branży IT ;) ja jestem programista i nic tu nie jest przesądzone jeszcze ;) IDT jest jak firma która gry wydaje, może 11 miesięcy szorować po dnie, a przy wydaniu gry UP 500%. Także poczekamy-zobaczymy!