rob jak uwazasz ale radze zaglebic sie w ta spolke bo mozesz juz innej takiej nie trafic w przyszlosci .I radze byc chciwym bo Gruby jest bardzo chciwy 4,2 .... jak taki ostrozny jestes to oddaj mu po 5 uwierz mi ze wezmie z pocalowaniem reki a ty jak bedzie 6-7 bedziesz myslal nad odkupieniem.
ulicy nie ma akcji a ostatnia faza to odciecie od akcji tych co sie znaja ciut wiecej na gieldzie ;).Poniedzialek bedzie ciekawy .Poprzednia zabawa z 2 zl tez rowno rok temu sie zaczela i doszlo do 8 zl w tydzien ;) Odbieranie akcji wygladalo podobnie najpierw ulica a na koniec znawcy ktorzy odkupia taniej ;) Znawcy juz oddali i pewnie nieliczni kupili bo spadnie .Przekonamy sie ;)
Dnia 2018-04-14 o godz. 13:16 ~Qlimax177 napisał(a): > Dopakowywales coś po spadku z 5 zł
Jeśli było to pytanie do mnie, to tak sporo i jeszcze dokupuję. Zresztą nie tylko ja sam. Mam nadzieję, że jeszcze spadnie i uda się dokupić w granicach 2,50 - 3 zł. Wszystko zależy od informacji jakie się niebawem ukażą. Napisałem już kiedyś, że mam fijoła na punkcie tej spółki i nie oddam poniżej 20 zł. Mam dużo czasu, a z doświadczenia wiem, że tego typu leki po wprowadzeniu na rynek idą jak ciepłe bułeczki i nikt zbytnio nie zastanawia się nad tym ile kosztują, bo zdrowie jest najważniejsze.