• skup akcji Autor: ~Lukasz [89.64.2.*]
    Znowu skupują swoje akcje- szykuje się niezły wzrost kursu :)
  • Re: skup akcji Autor: ~JacaMaKaca [212.162.41.*]
    Mogą skupować do 25% średnich dziennych obrotów.
    Po 100-200 akcji dziennie hahaha.
    Wystrzeli jak korek od szampana.
  • a skąd niby takie info? Autor: ~Jaca_bez_kaca [91.231.93.*]
    bo kupywali tu już spore ilości gdy kurs spadał poniżej 25. Myślę, że tak będzie i tym razem. Nie po to uchwalali skup by teraz czekać nie wiadomo na co. Nawet jeśli byłoby prawdziwe to i tak jest duży plus dla popytu.

Zwracam uwagę, że baza za 1Q jest bardzo niska, szczególnie jeśli chodzi o wynik netto, także z pewnością sporo ją poprawimy. Myślę, że wzrost zacznie się już przed wynikami :)
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~JacaMaKaca [195.50.125.*]
    Przeczytaj warunki skupu i nie zadawaj głupich pytań.

• Re: a skąd niby takie info? Autor: ~Aro [94.254.178.*]
    Jak kupować to właśnie teraz. Bardzo ciekawe miejsce mamy uważam.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~Basi [93.175.69.*]
    Absolutnie tak, moment idealny.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~Toro [188.146.36.*]
    Brak chętnych na sprzedaż po takiej cenie
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~ZenonBarbarzynca [89.66.148.*]
    Brak chętnych? Nie mam niestety wszystkich ofert, ale kilka dni temu widziałem 9tys, choć nieco wyżej. Codziennie jest po przynajmniej tysiącu w okolicy najbliższej oferty sprzedaży.

Cały czas są jacyś chętni i do sprzedaży i kupna. Tylko mało ich bardzo i wolumen mały.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~BezdomyOdRydzyka [31.178.135.*]
    Ja za wszystkie pieniądze kupiłem ponad 26zł parę dni temu. 500zł na koncie mi zostało. Do 10-tego jakoś na tym muszę dociągnąć.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~Jaca_bez_kaca [89.229.101.*]
    Przeczytałem uchwałę, ani słowa o dziennych obrotach. Byłoby to zresztą niemożliwe do zrealizowania. Niby czemu zresztą miałoby to służyć. Przytocz źródło albo przyznaj, że nie masz racji.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~JacaMaKaca [212.162.41.*]
    Oczywiście, że nie mam racji.
    Spółka łyka codziennie po 10-20 tys. akcji własnych w transakcjach niewdzialnych. Skupili pewnie już ponad 15%, ale nie podają komunikatów, żeby nie zapeszyć. Miałeś rację Jaca_bez_Kaca. Chwała Tobie.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~ZenonBarbarzynca [89.66.148.*]
    Gdyby skupowali dziennie, to by też raporty były, że skupują. A tego nie ma.

Nie ma też wytycznych w jakiej cenie skupują, po ile itd. Po prostu raz na jakiś czas kupują. Być może bez żadnych prawidłowości.

Tamta pompa, co była w dwa dni od 24 do 30 to też nie byli oni. Podejrzewam, że jakiś fundusz lub ktoś inny. Może kierował się rekomendacją nowego domu maklerskiego, który zapowiadał, że w marcu Esotiq będzie sobie radził dużo lepiej niż inne spółki.
  • Re: a skąd niby takie info? Autor: ~Jaca_bez_kaca [91.231.93.*]
    wykazałem ci, że kłamiesz i od razu zmieniasz temat :)
    piaskownica
[x]
ESOTIQ 1,68% 36,40 2025-10-28 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.