• triton WZA Autor: ~marekee [37.248.158.*]
    deklaruję swoją obecność na walnym. kto nie może mogę być pełnomocnikiem, kontakt nwzaakcjonariusze@gmail.com 
  • Re: triton WZA Autor: ~slawek [83.26.232.*]
    bravo marekee ja tez bede -sprawy poszly za daleko zostalismy okradzeni w bialy dzien na grube miliony ,pozdrawiam
  • Re: triton WZA Autor: ~On [94.254.166.*]
    A kiedy te walne.
  • Re: triton WZA Autor: ~Gold_Man_Sucks [193.200.123.*]
    Dzwoniłem do nich. Dokładnej daty jeszcze nie ma ale planują na drugą połowę czerwca.
  • Re: triton WZA Autor: ~adam [83.26.232.*]
    zawsze walne bylo w drugiej polowie czerwca ale w tym roku moga kombinowac bo atmosfera sie zagestnila ja zainwestowalem tu 100000 euro w 2008 r biorac udzial w emisji z prawem poboru ,teraz jest wynajeta kancelaria z zachodu ktora wyjasni tu wiele spraw ,wiecej nie moge pisac
  • Re: triton WZA Autor: ~maniek [89.76.25.*]
    straciłem ale 100 tys zł i muszą wytłumaczyć gdzie jest kasa chociażby z emisji
    będę na walnym
  • Re: triton WZA Autor: ~adam [83.26.232.*]
    dzieki maniek ,pozdrawiam
  • Re: triton WZA Autor: ~Midek [5.172.233.*]
    Jeżeli będziesz na wza to przynieś jakiś papier poswiadczajacy taki zapis
  • Re: triton WZA Autor: ~skubas [83.31.138.*]
    Oczekujemy zatem na jakieś wieści z WZA (dobre, złe, jakiekolwiek).
  • Re: triton WZA Autor: ~marekee [31.0.125.*]
    zbieramy akcje na ZWZA!

wszyscy którzy deklarują swoją obecność (w sensie akcje) niech pokażą swoje akcje w arkuszu po cenie 10pln, na kilka tygodni. zobaczmy ilu nas jest i będzie na walnym.
    od razu proszę nie pisać bzdur, że po 10 to ryzyko, że ktoś akcje zabierze...! moje 22k już wiszą w arkuszu.

Na 100% będę na ZWZA, interesuje mnie przede wszystkim temat winnica II, sprzedaż czy budowa, francuska, teren pod logistykę przy A2.

Tak jak pisałem na górze, mogę kogoś reprezentować, nwzaakcjonariusze@gmail.com 
  • Re: triton WZA Autor: ~richi [83.3.128.*]
    dam ci akcje a ty zagłosujesz za wykupem i wycofaniem z giełdy :)
  • Re: triton WZA Autor: ~marekee [31.0.125.*]
    Hello!

Przecież będziesz miał formularz do pełnomocnictwa z możliwością zaznaczenia jak chcesz głosować. Możesz zdać się na pełnomocnika albo sam zaznaczyć przy każdej uchwale swoje ZA, PRZECIW, WSTRZYMAM.
  • Re: triton WZA Autor: ~Mario [78.133.253.*]
    Jakiś czas temu pisałeś, że sprzedałeś prawie wszystko i naganiałeś na spadki, a teraz okazuje się, że masz 22k akcji?

No ładnie... Nie ufam Ci, sam się zatroszczę o moje akcje na walnym :)
  • Re: triton WZA Autor: ~marekee [31.0.122.*]
    mylisz się, pisałem, że wszyscy czekają na wyniki jak na zbawienie więc ruch może być jeden, sprzedaż. tak mam 22k, miałem więcej  i sprzedawałem przed wynikami i zaraz po. po tych cenach nie sprzedaję, czasem coś dobiorę.

na 10pln stoi nas już ponad 140k akcji, jak tyle będzie na walnym to super! im nas więcej tym lepiej.
  • Re: triton WZA Autor: ~hajdi [83.3.128.*]
    ja swoje dla bezpieczenstwa po 100 wystawiłem
  • Re: triton WZA Autor: ~marekee [37.248.155.*]
    nazbierało się trochę głosów, 3 % spółki, ufam, że wszyscy z listy pojawią się na WZA
  • Re: triton WZA Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Dnia 2018-04-18 o godz. 23:05 ~marekee napisał(a):
    > sprzedawałem przed wynikami i zaraz po.

No to dałeś tym wyraz swojej lojalności i uczciwości względem innych akcjonariuszy.
    To jak to ma iść w górę oraz jaki poziom optymizmu ma panować pośród akcjonariuszy, skoro takich jak Ty jest jeszcze paru??? :)))

[x]
TRITON -10,11% 3,20 2025-12-08 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.