mnie tez ale przyjdzie pora ze Ci co oczekuja korekt po wzrostach tez zostana odcieci dlatego tylko dobieram a nie sprzedaje ;) Sledze tu zlecenia zbyt dlugo zeby kurs robil na mnie wrazenie .A jak widac bylo po dwoch sesjach jak gruby bedzie mial juz tyle ile chce , to nie da kupic za mniej niz .... ? Ostatnio bylo nawet 8 zl a jak odbierze wiecej akcji z rynku to ile bedzie zeby uica mu nie odbierala ;)?
a ja podziwiam ludzi co naganiaja swiadomie na sprzedaz,bo nikt tu nie jest bez powodu ;) Ulica jest odcieta zainteresowanie spada to znowu zbijaja ale jak sluszny akcjonariat zacznie kupowac to ... to kupi niewielu jak ostatnio pod 4 zl .W arkuszu bedziecie sie wtedy zabijac o 300-500 akcji albo i mniej
Święta prawda, mialem 70000 po niecalej zlotowce, a dokladniej po dawnym 0'05 i zachcialo mi sie kółeczek i obudzilem się z ręką w nocniku gdy przewidywalem opor na 1'40 , a na ile poszlo rok temu kazdy wie...
dlatego mysle ze zblizamy sie do konca takich zagrywek gruby moze i ma czas ale coraz wiecej bedzie tez osob ktore maja wiecej w i kieszeni .Spadnie to dokupie znowu wiecej
w glowie i kieszeni ;).Widac kasa dla niego to nie problem .Wybicie kursu na 8 zl tez nie mimo ze niby taki ff .Nie chca niech nie biora ale nie doradzaja jak zarobic skoro sa bez akcji .