No cóż... Albo wóz albo przewóz, po dłuższej przerwie znowu powiększyłem swój stan posiadania. Odkąd spadło poniżej 1,00zł dobrałem 13.923 sztuki, ostatnie dzisiaj. Mam nadzieję, że nie będę żałował, czas pokaże.
No raczej, i nie ma się też co łudzić, że puszczą nas powyżej złotówki dopóki nie zrealizują sobie tego co zaplanowali. Myślę jednak, że w dłuższej perspektywie się to płaci, a jak będzie czas pokaże. Dziś piątek 13. Idealny dzień na takie decyzje :)
cos slabo dobierasz skoro kurs tak polecial...:) ale powiem ci za to dobrze naganiasz jeleni... :) ale coraz mniej naiwnych jak widacv na ten papier...
A ja ci powiem, że wypraszam sobie takie teksty... Napisałem, że dobrałem, a nie że dobieram, to po pierwsze, a po drugie pisanie po dwóch transakcjach, (z czego przynajmniej jedna świadomie miała zwalić cenę) że kurs poleciał świadczy, że osoba pisząca to nie wie co mówi. Jak jutro ktoś na zamknięciu kupi jedną sztukę za 95gr i po dzisiejszych -4% zobaczysz +5% napiszesz, że kurs poszybował?