końcem roku? człowieku o czy ty piszesz,przecież niedługo upadłość !!!!!!!! do końca roku już wszyscy zapomną o czymś takim jak gb,szykuj się na grosze
a ja już od dawna nim jestem bo nie kupiłem wcale tego ścierwa przez co ocaliłem 80% kapitału,spadek z 28 zł na 5 a pewnie i po złotówce będzie niedługo
A ja trzymam kciuki byś był tym milionerem a fakt że najtrudniej zarobić pierwsze 100k zł później już leci
wiecie jak kupowal wilk z Wall Street?! groszówki a jest ich trochę z szansa ma duże wzrosty :) np partner nieruchomości czy geotrekk ale to ryzyko
Wydaje sie że fala spadkowa słabnie .
Oby się nie okazało że to fundusze zrobiły zagrywkę na spadek. Siejąc strach eypowiedzią o wykupie obligaji. Na dokładkę wyjściem w papieru. Czy jeszcze nas czymś zaskoczą?
Dnia 2018-04-13 o godz. 00:58 ~Kasa napisał(a): > Wydaje sie że fala spadkowa słabnie . > > Oby się nie okazało że to fundusze zrobiły zagrywkę na spadek. Siejąc strach eypowiedzią o wykupie obligaji. Na dokładkę wyjściem w papieru. Czy jeszcze nas czymś zaskoczą?
chcesz powiedzieć, że od 26 zł dołują papier przed odpałem ? może ten odpał nastapił a my nie wiemy odpalili sobie za udana emisje papiera a co Wy z tym papierem zrobicie to już co kogo obchodzi
Nie bądz naiwny. Gra na giełdzie polega na tym żeby wprowadzać przeciwników w błąd. Tu jest odwieczna walka- my kontra oni. Jedni drugim chcą odebrać pieniądze . Jak nie ma pomysłu jak wydymać grubego albo nie czytasz jego gry to odpuść sobie bo stracisz wszystkie pieniadze
Grać to sobie możesz w TOTOLOTKA ruletkę lub w kasynie tu winno się inwestować i to sobie zapamiętaj Konkolewski robi w konia wielu i udaje znawce swoja kasa by takich numerów nie robił !