stary o czym Ty piszesz tak poważnie pytam, czy nie widzisz do czego doprowadzono na larku, mni , hyperionie, jakie super informacje ? wymień chociaż jedna pozytywna przesłankę dla której ktokolwiek miałby tutaj zainwestować w te akcje ? spółki groszowe to moim skromnym zdaniem maszynki do robienia drobnych inwestorów w bambuko ... takie mam niestety zdanie od jakiegoś czasu.
jakos mnie nie dziwi specjalnie ta sytuacja.Byla mozliowsc wyjscia po 1 zl ,na tej podbitce ktos wyszedl spora kasą.drobnica została ubrana jak to zwykle bywa.Chciwosc i nadzieja
Obroty wtedy generowane szły w setkach tysięcy. Żadna drobnica nie byłaby w stanie wyjść z taką kasą. Zresztą pojedyncze pakiety czasem były w okolicach ~100 tys.
tylko niepotrzebnie naganiasz ludzi na ten badziew zresztą i tak już nikt go nie kupi jakbyś rzeczywiście dysponował pozytywnymi informacjami to raczej siedziałbyś cicho i sam kupował
pracuje ciężko i szukam przecieków super dobrych informacji o Larku. Część juz mam ale czekam na potwierdzenie i wtedy opublikuję . Tu może być za moment taka rakieta ,ze każdy przyzna mi rację . Jest potencjał do ogromnego wzrostu nawet 100% . Nie tak dawno już były wzrosty dzienne po 13 - 17 % Lark to uśpiony tygrys GPW czy się to komuś podoba czy nie . A skąd wiem - mam swoje źródła i przecieki . Borek
Dalej jestem przekonany że Lark to bliska przyszłość. Chodzą słuchy o mocnym inwestorze . Jest potencjał do ogromnego wzrostu nawet 100% . Nie tak dawno już były wzrosty dzienne po 13 - 17 % Lark to uśpiony tygrys GPW czy się to komuś podoba czy nie . A skąd wiem - mam swoje źródła i przecieki .
niebawem będzie się działo 100% zobaczycie przecieki już się powoli pojawiają wystarczy trochę powęszyć
Dnia 2018-04-26 o godz. 15:00 ~hydraulik napisał(a): > Dalej jestem przekonany że Lark to bliska przyszłość. > Chodzą słuchy o mocnym inwestorze . > Jest potencjał do ogromnego wzrostu nawet 100% . Nie tak dawno już były wzrosty dzienne po 13 - 17 % > Lark to uśpiony tygrys GPW czy się to komuś podoba czy nie . > A skąd wiem - mam swoje źródła i przecieki . > > niebawem będzie się działo > 100% > zobaczycie > przecieki już się powoli pojawiają wystarczy trochę powęszyć >
a co i komu daje nawet ten wzrost o 100 % , człowieku kupowałem te akcje po 0,63 w 2014 roku jeszcze przed scaleniem wiesz co mi zostało ... nic ... tak w skrócie z 6300 zł , które zainwestowałem zostało mi jakieś 126 zł :) masz jeszcze jakieś pytania ?
Podobno w biurze maklerskim poznał bogatą inwestorkę i ożenił się z nią .Postawiła jeden warunek ''sprzedaj to gawno" ps( była rosjanką dlatego gawno )