to prawda ale nie jest trzymana wg mnie bez celu ! przecież już dawno mogli ją zamknąć a jednak komuś zależy i robi opłaty giełdowe i Ciebie to nie zastanawia ?!
Jest bardo wiele takich spółek, które wegetują na giełdzie. Nie przeczę, że właściciel wierzy w swoją firmę. Zwłaszcza jeżeli to są jego wynalazki. Jednak zbyt wiele wiedziałem projektów, które wbrew rozsądkowi i faktom ciągnięte były w nieskończoność.
ja tu się zgodzę z Tobą, chociaż popieram głos powyżej dlatego, że miałem przyjemność poznać Pana Sławka i zrobił na mnie ogromnie pozytywne wrażenie dlatego też póki nie będzie jasnego sygnału że strony spółki że zaczynają nowe życie, to stoję cierpliwie po lewej stronie na kupnie
Co ma robić jak ma zadłużenie. Ma komornika karmić. Co kolwiek zrobią zlecą się stare sempy. Nie wiem jak prezes namówił kogokolwiek do spłaty starych długów ale chyba namówił. Bez inwestora nie ruszy. Strona ma być nowa i tym też nic nie wiesz. Jesteś tu tylko po to żeby pluć jadem. Trollowanie w pełnej krasie.
Ja tu dopiero terminuję ale czuje się coraz lepiej widząc takich geniuszy jak ontek. Chyba masz problemy z czytaniem i logicznym myśleniem.Firma nie sprzedaje tych reduktorów bo nie działa. Na rynku jest kilka firm, które sprzedają reduktory i dobrze się mają dlatego piszesz głupoty po raz pierwszy. Gdybyś czytał raporty a nie czytasz to byś wiedział, że prezes zrobił nowe odmiany tych urządzeń wiec piszesz głupoty po raz drugi. Podpisali umowę z dawnym dystrybutorem z Czech a to znaczy że na rynku wraca zaufanie do tej firmy. Gdybyś czytał to byś wiedział że 24.05 prezes zrobi spotkanie w hotelu Marriott i tam opowie o strategi na najbliższy czas i zaprezentuje nowy (jak powiedział) flagowy produkt i nie będzie to reduktor. Firma ma dodatkowo sprzedawać drony inspekcyjne. Zamiast takich głupot bez ładu i składu pisz Binary jest do d.... bo tak czujesz. Będzie szybciej i zgodnie z tym co cie boli. Po Forum widać jak ta firma jest osaczona trollami nie wiem czy w takim otoczeniu ma szanse żeby się podnieść. Smutne to.
No to faktycznie nie ma co stawać niżej niż 20 k za akcyjkę. Tak Tak to chyba ze sześciu ogrodników będzie miał. I jeszcze między tymi dębami sekwoje sobie normalnie posadzi.
Sheep, to park ze starodrzewiem nie las. Będą tam pielęgnować drzewa, obcinać chore konary, ciąć je piłą łańcuchowa na mniejsze kowalki a następnie rozłupywać siekierą.