ale i ktoś ładnie skupił, ponad 35K po 3.95zł, obstawiam jakiś TFI. Zresztą w najbliższych dniach, może na początku przyszłego tygodnia zobaczymy komunikaty o kupnie akcji przez jakieś TFI, ja obstawiam NN, może PZU.
nie ja jeden, cofnij się pół roku - wyłapuję perełki, eszkebareszke ,daj dolara i jeszcze pewnie kilkunastu innych, wtedy bardzo aktywnych na forum, milczą tylko ??. Przenieśli się na na spokojniejsze wody
Nie ze przeniesli ... to sa wlasnie Ci co sponsoruja tego jednego na dziesieciu co sa na + na gieldzie ;) Sam tak mialem .Cierpliwosc i swiadoma inwestycja a nie spowodowana czyjas ocena .No chyba ze sa naprawde przeslanki na spolce wtedy sie sprzedaje .A nie jak spada bez konkretnego powodu Sam nie znam sie na wykresach itp dlatego trzymam dlugoterminowo akcje .
Ja tu dalej jestem, od emisji nie sprzedałem ani jednej akcji gdyż w przeciwieństwie do niecierpliwych wiedziałem co kupuje i w jakim horyzoncie czasowym.
Na forum zagladam ale po co mi pisać i kłócić się ze spekulantami i ludzmi w gorącej wodzie kąpanym ?
Przeglądając forum widzę, że starzy inwestorzy nie opuścili pokładu. Więc chyba myślimy podobnie. Nie wiem dlaczego są takie nagłe dobre rekomendacje i informacje o których każdy z nas wcześniej już wiedział, lub się domyślał że będą, - i raptowne wzrosty z tak dużym, wręcz historycznym obrotem. Może to jakaś zagrywka, a może jest to związane z przejściem na rynek główny. Ja czekam na istotne informacje o skuteczności leku podanego pacjentom w badaniach klinicznych i o ewentualnej produkcji i dystrybucji gotowego produktu, lub sprzedaży pomysłu. Czekam też na informację o przejściu na rynek główny i na sposób dofinansowania dalszych badań. Czy będzie nowa emisja akcji, a jeśli tak to w jakiej cenie. Tutaj jeszcze wiele będzie się działo, jak w dobrym filmie, więc warto posiedzieć i popatrzeć nawet rok czy dwa lata. Oby tylko zdrówko dopisało, czego wszystkim życzę.