No no, amerykańce pokazują moc, niedługo pokażą się info o wejście do firmy różnych TFI ( ja obstawiam m.in NN i PZU) to kurs siłą rzeczy dojdzie na właściwe miejsce, jeszcze do tego przeniesienie na główny rynek, będzie się działo, szkoda że wszedłem tak późno.
Zobaczymy jak bedzie ale zdaje się że będą ja jednak chcieli domknąć. Wiec kolo 3.25 można się ustawić lub ewentualnie niżej gbyby poleciało w stronę 3.00
No i chyba zamek na 3. Bardziej stawiałem na wyższe zamknięcie ale skoro tak to w poniedziałek się zobaczy czy to jednorazowy wystrzal czy jednak zbieranie papierka
zbieranie bedzie tak dlugo az zainteresowanie bedzie male .A ze to NC to za tydzien zapomna o infie ;) Z ulicy i tak niewielu kupilo bo dla ulicy takie infa nic nie znacza .Ale gruby swoje zrobil i arkusz najpierw czyscil a pozniej oddawal ;) Albo przyjdzie info albo gruby mysli ze ktos na te obroty jeszcze da sie nabrac
src widac ze wiesz co piszesz i sie znasz na gpw. Cierpliwosci zycze tu nie stracimy ;) no chyba ze cierpliwosc u ciebie ma limit.Znajacych sie bedzie coraz wiecej i te poziomy predzej czy pozniej szybko odleca
Dnia 2018-04-17 o godz. 09:25 ~src napisał(a): > Aż tak bym się nie przeceniał. Wide tu potencjał, który został potwierdzony obrotami. Technicznie tez ładnie wygląda.
zgadza sie tylko po co blokuje tymi ukryciaki chce przestraszyc dzis 307 ale trzeba mu rozebrac