• A kto to od was odkupi? ta spółka nie ma nawet przychodów. Autor: ~www [80.53.90.*]
    sprzedajcie póki gruby robi obrót.
  • Re: A kto to od was odkupi? ta spółka nie ma nawet przychodów. Autor: ~dada [94.254.171.*]
    nie zdazyles kupic?
  • Re: A kto to od was odkupi? ta spółka nie ma nawet przychodów. Autor: ~Qlimax177 [94.254.246.*]
    Leszcz nie wie co tu się kręci haha to nie jakieś groszówki z NC i spekulacje więc szkoda twoich wypocin na forum
  • Re: Mój punkt widzenia Autor: ~darkhorse [78.11.180.*]
    Po regulacji MiFID która weszła w styczniu 2018 - domy maklerskie nie są w łatwej sytuacji więc tego typu REKOMENDACJI z domów maklerskich będzie coraz więcej.Należy unikać rekomendacji domów maklerskich niepowiązanych z bankami ,określanych mianem tzw.niezależnych.Z tego co się interesowałem to domy maklerskie w wyniku regulacji MiFID będą musiały wydać kilka milionów rocznie więcej,a to dla tych niezależnych oznacza ,że znikną niedługo z rynku.Domy maklerskie z bankami dadzą sobie radę bo za regulacje ,systemy informatyczne zapłaci bank.Te mniejsze mogą grać nieczysto ,żeby ratować swoją skórę.
    Rekomendacja, akcje zamiast po 1,60 latają po 4,50 można się przyłączyć ,albo stać z boku.Taki rodzaj ruletki .Oczywiście każdy decyduje sam.
  • Re: Mój punkt widzenia Autor: ~Qlimax177 [94.254.246.*]
    Czytaj dalej może zarobisz dzięki temu.Ja tu siedzę już 2 lata albo i lepiej i dobrze widzę co się kręci .Nie potrzebuje rekomendacji i myślenia za mnie , bo to przecież moja kasa
  • Re: A kto to od was odkupi? ta spółka nie ma nawet przychodów. Autor: ~marek [217.96.192.*]
    To żeś wysmarował....., goście z PDM wyliczyli wartość projektów badawczych, podzielili przez ilość akcji i wyszedł im właściwy kurs, co złego zrobili? Moim skromnym zdaniem i tak wyliczyli kilka razy mniej. Przecież każdy rozsądny wie że branża badań biotechnologicznych jest kapitałochłonna, odo momentu rozpoczęcia badań, testów do wprowadzenia leków na rynek mija często dobrych kilka lat, często również firmy odsprzedają swoje patenty innym podmiotom zainteresowanym, taki to jest biznes. To nie apteka ani sklep co by mieli stabilne przychody i zyski kwartał w kwartał.
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.