Pytanie powinno raczej brzmiec: czy ktoś jest na NWZA. Od 9.30 jest rejestracja i wydawanie kart do głosowania. Ja przegapiłem termin zaświadczenia depo. Ale przyłączam się do pyt i zwracam się z uprzejma prośbą o jakieś relacje bezpośrednie z NWZA
Odpowiedź czy spółka dalej będzie się borykał z problemami czy idzie do likwidacji natychmiast z powodu braku organów władzy!Byc albo nie być dla indata
@hahaha
Witam. Rozumiem,ze odpuściłes uczestnictwo? To jak to widzisz? Ulica wybiera skutecznie RN?Zarzad pracuje dla ulicy?Czy likwidacja?Kolejne NWZA a na to przerwa?
nawet jak wybrała ,to co dalej ,jaki ratunek ? blig ,, czy dodruk ? w obu przypadkach obsuwa ,teraz juz 0,04 zł z przed scalenia , ale dalej obserwuje i ,,,,,moze wejdę
Dnia 2018-04-10 o godz. 16:20 ~Sss napisał(a): > Tu chyba nawet światła nie ma kto zgasić...
No co ty - przeciez grubasy celowo zanizaja by zebrac od wystraszonej leszczyny a potem odpal wielomilionowe kontrakty, cuda wianki i inne bajery kurs co najmniej 10 zl do konca kwietnia na na koniec roku minimum 100 zl
@niezatapialny
Wygląda mi na to, że RN zrobiła psikusa temu zarządowi, nieaprobujac pomysłu na restrukturyzacji zlozyli rezygnacje. Są w pułapce fomalno prawnej. Zarzad natomiast nie ma komu złożyć rezygnacji, he,he. KNF nie ma bata
Wyszło najaw że niejaki antyleszcz to wredny oszust. Twierdził, że jest na Walnym i nie widział, że nie żadnego akcjonariusza. Jeszcze pisał, że wybierają RN.
Oszust.
A kto formalnie ma niby z zarządem podpisać kwit na podwyżkę?Owszem nie mają kontroli nad swoimi działaniami. Od tego właśnie jest nadzór. Władza deprawuje. Ok, to truizm. Ale formalnie działają bez jakiejkolwiek kontroli akcjonariuszy a aktywa sprzedają. Przykład? To jak im tak ufasz to podaj cenę za jaka sprzedali pakiet kontrolny w Domenomanii