Póki nie zawita ktoś z grubszy portfelem nie ma na co liczyć nawet na 1zl. A nie zawita bo na fixy to za duże ryzyko. Wiec będziemy sami się zabawiać dobrze ze odpadli przynajmniej kolkowicze a teraz myślą że za drogie . Cóż jedynie wyczekiwac informacji. Jednak jest bliżej do 1zl niż 40gr.
A jakbym miał papier to pisanie 24/dobę byłoby dla Cb usprawiedliwione? Mam satysfakcję że ostrzegałem jak było powyżej zeta. Później kolo 1 i koło 90 gr. Wyzwali mnie od naganiaczy a ja po prostu widziałem podaż której tu przy tych mega "pozytywnych" informacjach nie powinno być. Masz żal że sugeruje ludziom ostrożność? Pewnie są tacy lvo żałują że po lekturze moich wpisów nie wstrzymali się z kupnem. Efekt moich wypocin będzie takich ze może ktoś nie zarobi. Efekt piszacych o 5 zł za akcję jest widoczny w notowaniach. 2 fixy i 72 gr. Napisz proszę co prócz obietnic trzyma ta spółkę na tych poziomach? Może gotówka w kasie? Może kapitał spółki?
Może i ostrzegałeś inny przez to nie kupili albo kupili niżej dzięki tobie więc takich też potrzeba bo jeden z kilku nas zarobi więcej a podaż patrząc na zachowania kursu jest reczej spowodowana zachowaniami spółdzielni albo jakiegoś mocnego gracza który cały czas gra na psychice inwestorów mieszając w głowach i odbierając akcje
PS spółka już przeprowadziła demonstracje pierwsze umowy już wpadają a mówiłeś że ściema my to już wiemy więc szkoda twojego gadania pozdrawiam
Dnia 2018-04-10 o godz. 11:40 ~src napisał(a): > A jakbym miał papier to pisanie 24/dobę byłoby dla Cb usprawiedliwione? Mam satysfakcję że ostrzegałem jak było powyżej zeta. Później kolo 1 i koło 90 gr. Wyzwali mnie od naganiaczy a ja po prostu widziałem podaż której tu przy tych mega "pozytywnych" informacjach nie powinno być. Masz żal że sugeruje ludziom ostrożność? Pewnie są tacy lvo żałują że po lekturze moich wpisów nie wstrzymali się z kupnem. Efekt moich wypocin będzie takich ze może ktoś nie zarobi. Efekt piszacych o 5 zł za akcję jest widoczny w notowaniach. 2 fixy i 72 gr. Napisz proszę co prócz obietnic trzyma ta spółkę na tych poziomach? Może gotówka w kasie? Może kapitał spółki?
dokladnie src cala prawde napisales i przedstawiles ale oni zyja marzeniami najlepszy jest koles o nicku inwestor piszacy nie tylko o 5zl ale i o 100zl,a wczoraj to mnie rozbawil z tym mailem do warrena buffeta
... po prostu nigdy nie uwierzę, że siedzisz, jak napisałeś 24 h/dobę na forum bez pakietu akcji i tak po prostu charytatywnie martwisz się o rodaków. Mnie osobiście szkoda by było czasu na ciągłe śledzenie forum i kursu. Naprawdę są lepsze zajęcia, zwłaszcza teraz jak wreszcie świeci słoneczko. Jak najbardziej dziel się swoją wiedzą i za to Ci dziękujemy, natomiast nie wmawiaj nam, że nie posiadasz akcji T2P, chyba że Jesteś jednym z kółkowiczów i nie możesz przez fixy kupić.
Bolek i src tak bardzo martwią się o naszą klasę że muszą ciągle pisać jaka to zła spółka ,kiedyś pisali o brakujacej srubce i uszczelce . Urządzenie działa i są pierwsze zamówienia w kwietniu będą nastepne, a oni ciagle to samo.Dobrze wiedzą że będzie konkretne wybicie i CHCĄ KUPIĆ JAK NAJTANIEJ SIĘ DA I ZROBIC TE SWOJE KOŁKA SAMI SIĘ TYM CHWALĄ .Jak uda im się kogoś oskubać z akcji ,czego im nie życzę, zamilkną.
Posiadałem w połowie 2017. Czysto spekulacyjnie. Coś koło 10% zarobiłem ale pakiet był mały. Chyba 6 czy 7 k. Od tamtej pory wiele się zmieniło. Nie w spółce tylko w jej wizerunku. Bajkopisarze. Tyle w temacie. Żyjecie tu nadzieją. A nie na tym polega inwestowanie. Nie mowie ze spółce nie wyjdzie. Po prostu na dzień dzisiejszy te informacje które są dostępne mnie nie przekonują. Śmierdzi mi ten włoski partner, który ma siedzibę dziwnym trafem tam gdzie poweroilsystem. Na ten moment 20 do 80 . Tak bym w proporcjach określił szanse na powodzenie. Oczywiście 20 że się uda spółce realnie zacząć biznes. Ale bez hali produkcyjnej i finansowania ciężko będzie.
Dnia 2018-04-10 o godz. 12:19 ~src napisał(a): > Posiadałem w połowie 2017. Czysto spekulacyjnie. Coś koło 10% zarobiłem ale pakiet był mały. Chyba 6 czy 7 k. Od tamtej pory wiele się zmieniło. Nie w spółce tylko w jej wizerunku. Bajkopisarze. Tyle w temacie. Żyjecie tu nadzieją. A nie na tym polega inwestowanie. Nie mowie ze spółce nie wyjdzie. Po prostu na dzień dzisiejszy te informacje które są dostępne mnie nie przekonują. Śmierdzi mi ten włoski partner, który ma siedzibę dziwnym trafem tam gdzie poweroilsystem. Na ten moment 20 do 80 . Tak bym w proporcjach określił szanse na powodzenie. Oczywiście 20 że się uda spółce realnie zacząć biznes. Ale bez hali produkcyjnej i finansowania ciężko będzie.
Póki nie zawita ktoś z grubszy portfelem nie ma na co liczyć nawet na 1zl. A nie zawita bo na fixy to za duże ryzyko. Wiec będziemy sami się zabawiać dobrze ze odpadli przynajmniej kolkowicze a teraz myślą że za drogie . Cóż jedynie wyczekiwac informacji. Jednak jest bliżej do 1zl niż 40gr.
Dnia 2018-04-09 o godz. 21:10 ~adi napisał(a): > i tyle w temacie
adi i co z tym kursem dzis na 2 fixie 90gr ale nie martw sie chlopie sa tu lepsi od ciebie pisza maile do warrena buffeta zeby kupil term nawiekszy hit tej spolki