Radzę nie sprzedawać akcji Termo. Drugie podejście do konwersji już w najbliższy piątek. Tym razem zakończy się sukcesem. Kurs powinien systematycznie piąć się do góry. Pozdrawiam
Chwilowo nie mogę powiedzieć nic więcej, ale piszę prawdę. W piątek planowane jest spotkanie w kancelarii notarialnej i podpisane zostaną stosowne akty notarialne. Spotkanie w tej samej kancelarii co poprzednio. Zainteresowani konwersją otrzymają stosowne informacje drogą mailową.
No dobrze by było, żeby kolejny klocek układanki znalazł się na swoim miejscu i konkrety doszły do skutku, może to otworzy oczy co niektórym. Dzięki 2 fixom przynajmniej jest spokój, nie ma spekuły, ani kółkowiczów, jak wrócimy na ciągłe w kolejnym kwartale to myślę, że już inne poziomy będą. Teraz tylko cierpliwość i spokój mogą nas uratować.
Przyznam się, z cierpliwością u mnie trochę kiepsko, trochę miałem tego wszystkiego dość i napisałem meila w zeszłym tygodniu, zadałem kilka pytań, poskarżyłem się na niedotrzymywanie terminów i mocne zniecierpliwieni akcjonariuszy ( posiadaczy akcji ). Odpowiedzią są ostatnie komunikat, powoli a systematycznie zamykane będą rozgrzebane tematy, co mam nadzieję odbije się na kursie. Kolego Ręce_opadają pełna zgoda z tym co piszesz.
Dnia 2018-04-09 o godz. 12:29 ~MARK napisał(a): > Przyznam się, z cierpliwością u mnie trochę kiepsko, trochę miałem tego wszystkiego dość i napisałem meila w zeszłym tygodniu, zadałem kilka pytań, poskarżyłem się na niedotrzymywanie terminów i mocne zniecierpliwieni akcjonariuszy ( posiadaczy akcji ). > Odpowiedzią są ostatnie komunikat, powoli a systematycznie zamykane będą rozgrzebane tematy, co mam nadzieję odbije się na kursie. Kolego Ręce_opadają pełna zgoda z tym co piszesz.
Dzieki Mark za info,masz u mnie porzadna wódeczkę...
Dnia 2018-04-09 o godz. 12:11 ~Mark55 napisał(a): > Chwilowo nie mogę powiedzieć nic więcej, ale piszę prawdę. W piątek planowane jest spotkanie w kancelarii notarialnej i podpisane zostaną stosowne akty notarialne. Spotkanie w tej samej kancelarii co poprzednio. Zainteresowani konwersją otrzymają stosowne informacje drogą mailową.