• ..nic tylko poczekać... Autor: ~ggg [178.43.8.*]
    ...nic tylko poczekać na ruchy ze strony Kamienic Sląskich...jeżeli będą realizować konsekwentnie to co napisali//przekazali w raportach//informacjach MBPartner może być nawet wyżej wyceniony niż same "kamienice"..a po za tym nawet wartość akcji MBPart) może być większa niż rzeczonych "kamienic"...
    ..wiele się w ostatnich tygodniach działo - młody Karkosik, teraz przejecie przez "kamienice"...zapowiedziana zmiana profilu działalności spółki ,chęć wprowadzenia na skróty Hornigold SA na giełdę(na plecach MBP)...to jest jak kopniecie w mrowisko i odbudowa na nowo już (mam nadzieję) bardziej solidnej konstrukcji...
    ...i tak nie mamy na to wszytko wpływu jako małe żuczki -pozostaje tylko czekać - byle nie za długo....

Pozdrawiam.
  • Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~mbp [37.47.135.*]
    mysle,ze na dniach pojawi sie info ktore podniesie kurs w okolice 0,5
  • Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~Bat [37.47.188.*]
    I jeszcze wyniki za 1 kw. w maju
  • Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~Miro [91.233.75.*]
    Kupili 102 mnl akcji. W ostatnim miesiącu przemieliło się 14mln. Pewnie większość z tego też oni kupili.

Ładne infa i wyniki pokażą dopiero jak skupią tyle ile potrzebują. Myślę, że już niedługo.

• Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~polak [83.10.59.*]
    pewnie spokojnie pewna spółka nic złego sie nie wydarzy , i ładne ostanimi dniami odbieranie akcji pozdr dla normalnych
  • Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~mbp [37.47.135.*]
    juz kupili tyle co chcieli
  • Re: ..nic tylko poczekać... Autor: ~ggg [80.49.214.*]
    ...dlatego napisałem aby poczekać ...niech wszytko się uspokoi ,okrzepnie itp...i teraz czekać już konkretnych informacji oraz ruchów czy decyzji SLK..nauczony doświadczeniem jestem ostrożny -ale tez dostrzegam Bardzo dobre perspektywy dla całego projektu ...zaznaczam ,ze tylko gdy będą konsekwentni....

Pozdrawiam.
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.