Dnia 2018-04-06 o godz. 19:10 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-04-06 o godz. 19:05 ~adi napisał(a): > > Nie macie akcji? > > A to pech ahahahaha > > Będziecie brać w poniedziałek powyżej 1pln hahahaha > > a nie po 5zl czy 10zl/???? mam swoje zasady na gieldzie nie inwestuje w spolki na 2 fixach
do inwestowania potrzebne są pieniądze :))))) jak tam GOVENA? hahahaha ile umoczyłeś? mocno cierpisz?
Dnia 2018-04-07 o godz. 07:58 ~adi napisał(a): > Dnia 2018-04-06 o godz. 19:10 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-04-06 o godz. 19:05 ~adi napisał(a): > > > Nie macie akcji? > > > A to pech ahahahaha > > > Będziecie brać w poniedziałek powyżej 1pln hahahaha > > > > a nie po 5zl czy 10zl/???? mam swoje zasady na gieldzie nie inwestuje w spolki na 2 fixach > > do inwestowania potrzebne są pieniądze :))))) > jak tam GOVENA? hahahaha > ile umoczyłeś? > mocno cierpisz?
kolego adi widze ze ciebie tam na govenie ubrali na wieki jakbys czytal moje posty na govenie to w czw kolko 7-11 i wczoraj 4-6 i napisalem ze zakonczylem tam juz gre ale lubisz zaczepki to masz moja odpowiedz
.....na spadku po 0,61 to inni twierdzili że nierozsadne decyzje i błędy z mojej strony. Żal mi ludzikow bez akcji bo teraz ciężko będzie dokupić większy pakiet. Pozdrawiam wytrwałych i dobranoc
Skowyt ubranych powyżej zeta. Nie dałem się ubrać jak Wy i mogłem wczoraj po 74 brać. Ale dziękuję. Wole nie wchodzić w coś co obarczone jest takim ryzykiem. Nawet nie mają gdzie tych 'zamówionych' urządzeń skręcić
Dnia 2018-04-07 o godz. 09:52 ~src napisał(a): > Skowyt ubranych powyżej zeta. Nie dałem się ubrać jak Wy i mogłem wczoraj po 74 brać. Ale dziękuję. Wole nie wchodzić w coś co obarczone jest takim ryzykiem. Nawet nie mają gdzie tych 'zamówionych' urządzeń skręcić
Ale się wisielce uaktywniły.
Kupowaliście grubo powyżej 0.8 i zaświtała wam nadzieja, se może uda sie wam wyjsc na ZERO :)
Popisujcie się dalej swoim brakiem kultury , to wam dobrze wychodzi
Bo niezły skowyt dobrze że nie macie akcji dwpicie się i troicie od miesięcy by odebrać nam tanio akcje a jak macie coś to wywalicie zanizcienkurs chętnie dobiorę taniej więcej najlepiej po 10gr z góry ręki leszcze
Dnia 2018-04-11 o godz. 16:08 ~Inwestor napisał(a): > Bo niezły skowyt dobrze że nie macie akcji dwpicie się i troicie od miesięcy by odebrać nam tanio akcje a jak macie coś to wywalicie zanizcienkurs chętnie dobiorę taniej więcej najlepiej po 10gr z góry ręki leszcze
buffet odpisal ci na maila zacheciles slabo do kupna bo obroty zerowe
Dnia 2018-04-06 o godz. 19:05 ~adi napisał(a): > Nie macie akcji? > A to pech ahahahaha > Będziecie brać w poniedziałek powyżej 1pln hahahaha najlepszy komentarz to...buhahahah